Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2012-08-22

Zsindelyes Fesztivál: minőségi hazaival erősít a TIGÁZ

A TIGÁZ 2012 májusában indította el hűségprogramját, olyan meghatározó partnerekkel, mint a Vodafone, Unicredit Bank és az Agip. A kezdeményezés új elemeként a Gázszolgáltató 2012. augusztus 22-én sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Zsindelyes Kereskedőház Kft.-vel közös, egyedi, minőségi pálinkaterméket bocsát ki a VI. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztiválon.

 

Idén a TIGÁZ is részt vesz a Zsindelyes Fesztiválon, egy olyan limitált 2 000 palackos szériában készült pálinkakülönlegességet is bemutatva, amelyet kedves meglepetésként akár ingyen is hazavihetnek hűséges ügyfelei.

 

Érdemes kilátogatni!

A TIGÁZ a VI. Zsindelyes Pálinka- és Népi Gasztronómiai Fesztiválon különleges ajánlatokkal és élményekkel várja a sátrához látogatókat, szeptember 1-jén 9:00-19.00 óra között:

§  A rendezvény látogatói a hűségkártyára vonatkozó jogosultságuk esetén* a helyszínen azonnali ajándékért** (a TIGÁZ emblémájában is szereplő hatlábú kutyát formázó kulcstartó) igényelhetik a TIGÁZ hűségkártyáját.

·         Azok a látogatók, akik a hűségkártya igénylőlap kitöltésével egyidejűleg kitöltik a TIGÁZ marketing kérdőívét és – amennyiben ezt még nem tették meg - áttérnek a csoportos beszedési megbízásra, ajándéka kapnak egy palack, a TIGÁZ hűségprogram arculati jegyeit magán hordozó TIGÁZ -ZSINDELYES közös, egyedi pálinkaterméket.

·         A TIGÁZ a Fesztivál első 1 000, gyermekkel érkező látogatóját léggömbbel lepi meg, már a Fesztivál bejáratánál.

·         Az első 500 látogató, aki a TIGÁZ sátrához érkezik, a TIGÁZ színvilágát tükröző, sárga színű vattacukrot kap ajándékba. 

·         Különleges és maradandó emlékül szolgál a TIGÁZ paravánfotózása, ahol kicsik és nagyok megörökíthetik magukat a TIGÁZ emblémájában is szereplő hatlábú kutyával. A kész fotók a rendezvényt követő héten a www.tigaz.huhonlapon lesznek elérhetők és letölthetők.

·         A legbátrabb látogatók madártávlatból is megtekinthetik a fesztivál eseményeit, ha magasba emelkednek a TIGÁZ hőlégballonjával.

·         A TIGÁZ a sátránál egyedi „töltőállomást” is üzemeltet, amelyből Zsindelyes Ágyas Szilvapálinka csapolható.*

 

* A tigáz hűségkártya igénylésének részletes feltételeit a „TIGÁZ hűségprogram részvételi szabályzat” tartalmazza, melynek hatályos verziója a www.kedvezmeny.tigaz.huhonlapon és a Fesztivál helyszínén hozzáférhető. tigáz hűségkártyát kizárólag 18. évét betöltött természetes személy igényelhet. A TIGÁZ részéről az alkoholtartalmú ajándék, illetőleg alkoholtermék kóstolójának biztosítása a vonatkozó jogszabályi előírások alapján - kizárólag nagykorú látogatók számára szól, 18. évét be nem töltött személyek számára nem elérhető. A TIGÁZ a Fesztivál alkoholtermékeivel kapcsolatosan promóciós tevékenységet nem végez, egyúttal felhívja a figyelmet amértékletes alkoholfogyasztásra

 

**Az azonnali ajándék garantálása a 2000 darabos készlet erejéig érvényes.

 


 

Díjazza a hűséget!

Pálinka és gázszolgáltatás – hogy mi bennük a közös? Maga az ügyfél, a minőség, a kultúra olyan termékekben és szolgáltatásokban, amelyek a TIGÁZ hűséges ügyfelei számára kedvezményen érhetőek el. A Zsindelyes csatlakozásával az egyedi, limitált példányszámú (2.000 palack) minőségi hazai pálinka palackozásával új, de mégis tradicionális termékhez juthatnak a TIGÁZ ügyfelei. A TIGÁZ hűségkártya birtokosok 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a Zsindelyes Kereskedőház Kft. mintaboltjában, illetve webáruházában.

A TIGÁZ hűségkártya egyébként ingyenes: a kártya igénylése, illetve használata teljesen költségmentes a kártyabirtokosok számára. A TIGÁZ ügyfelei a mindennapi élet számos területén különleges és azonnali (jellemzően 5-20%-os) kedvezményekhez juthatnak hozzá, így jelentősen csökkenthetik háztartási kiadásaikat. A tigáz hűségkártya-birtokosok évente akár több tízezer forintot is megtakaríthatnak, hiszen a tigáz hűségkártyával olcsóbban tankolhatnak, bankolhatnak, mobiltelefonálhatnak, de jelentős árkedvezménnyel cserélhetik le régi autójukat vagy elavult gázkészülékeiket is. A kártya felmutatásával számos szállodában, élményfürdőben, vendéglátó egységben lehet engedményhez jutni. A mindenkor aktuális elfogadóhelyi partnerek – jelenleg 45, köztük biztosítók, számítástechnikai üzletek, fitness termek, játékboltok is - és a náluk elérhető kedvezmények a www.kedvezmeny.tigaz.huhonlapon tekinthetők meg.

Eddig már közel 25 000ügyfél élt a lehetőséggel, a TIGÁZ partnereinek visszajelzése alapján elsősorban a szolgáltatásokat keresik az ügyfelek.

 

 

 

 


 

 

TIGÁZ HŰSÉGPROGRAM

A tigáz hűségkártya a TIGÁZ jutalma azoknak a lakossági felhasználóknak, akik legalább 1 éve megszakítás nélkül a TIGÁZ ügyfelei és a kártyaigénylést megelőző 12 hónapban egyszer sem volt számlatartozásuk.

§  A tigáz hűségkártya ingyenes: a kártya igénylése, illetve használata teljesen költségmentes a kártyabirtokosok számára.

§  A tigáz hűségprogram által a TIGÁZ ügyfelei a mindennapi élet számos területén különleges és azonnali (jellemzően 5-20%-os) kedvezményekhez juthatnak, így jelentősen csökkenthetik háztartási kiadásaikat. A tigáz hűségkártya-birtokosok évente akár több tízezer forintot is megtakaríthatnak, hiszen a tigáz hűségkártyával olcsóbban tankolhatnak, bankolhatnak, mobiltelefonálhatnak, de jelentős árkedvezménnyel cserélhetik le régi autójukat vagy elavult gázkészülékeiket is. A kártya felmutatásával számos szállodában, élményfürdőben, vendéglátó egységben lehet engedményhez jutni. A mindenkor aktuális elfogadóhelyi partnerek – jelenleg 45, köztük biztosítók, számítástechnikai üzletek, fitness termek, játékboltok is - és a náluk elérhető kedvezmények a www.kedvezmeny.tigaz.huhonlapon tekinthetők meg.

§  A tigáz hűségkártya használata rendkívül egyszerű: személyes vásárláskor elegendő annak felmutatása (kivéve az AGIP kúthálózatában történő tankoláskor), online vásárláskor pedig a kártyán szereplő név és azonosítószám megadása.

§  Azok az ügyfelek, akik a hűségkártya igénylőlappal együtt kitöltve és aláírva visszajuttatják a tigáz által összeállított marketing kérdőívet, 300 000 Ft értékű tigáz utalványt nyerhetnek. Azok az ügyfelek, akik a hűségkártya igényléssel együtt vállalják, hogy áttérnek a csoportos beszedési megbízásra, s a hűségkártya kézhezvétele után gázszámlájukat e korszerű és kényelmes fizetési módon rendezik, nyereménysorsoláson vehetnek részt, amelynek keretében 1 darab 300 000 Ft-, 5 darab 50 000 Ft-, 50 darab 10 000 Ft értékű tigáz utalvány csomag, valamint 1 000 darab választható színű szilikonos karóra talál gazdára. Mindkét nyereménysorsolásra 2012 januárjában kerül sor.

§  A TIGÁZ a hűségkártya-birtokosok részére közvetlen ügyfélkapcsolati elérhetőségeket is biztosít:

o    Telefon: +36 (40) 333-999

o    E-mail: kedvezmeny@tigaz.hu

o    Levelezési cím: 4200 Hajdúszoboszoló, Pf.: 235

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Tigaz_Zsindelyes_Programajanlo_20120822.doc Letöltés