Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-10-20

Végre mindent megtudhat a földgázról!

Mától elérhető a „Mindent a földgázról” internetes oldal, ahol a fogyasztók minden fontos és érdekes információt megtalálhatnak a földgázról valamint a gázszolgáltatásról. A weboldalt a TIGÁZ-DSO Kft. hívta életre azzal a céllal, hogy hozzájáruljon a lakosság földgázzal kapcsolatos ismereteinek bővítéséhez.

A földgáz mindennapjaink szerves részét képezi, mindannyian használjuk, valamint élvezzük a vele járó előnyöket; gázzal főzünk, sütünk, fűtünk, vagy éppen vizet melegítünk. Habár életünk szerves részét képezi, nagyon keveset tudunk róla, pedig különösen fontos, hogy tisztában legyünk a vele kapcsolatos alapismeretekkel.

Az ismeretterjesztés előremozdítása érdekében a TIGÁZ-DSO Kft. létrehozta a „Mindent a földgázról” weboldalt, ahol a fogyasztók minden fontos információt megtalálhatnak a földgázzal és használatával kapcsolatban. A honlap 2015. október 20-tól bárki számára elérhető a www.mindentafoldgazrol.hu címen.

A „Mindent a földgázról” weboldal a maga nemében hiánypótló, hiszen egészen eddig nem született a témában olyan informatív és edukatív felület, amely a gázfogyasztók ismereteinek ilyen irányú bővítésére helyezi a hangsúlyt. Ahogy a neve is mutatja, a „Mindent a földgázról” célja, hogy a gázfogyasztók minden fontos és érdekes információt megtaláljanak egyetlen helyen, legyen szó a földgáz szállításáról, tárolásáról, felhasználásáról, vagy akár az azzal kapcsolatos karbantartásokról.

„A mindennapi munkánk során folyamatosan, visszatérő problémaként szembesülünk azzal, hogy a fogyasztók többsége, habár nap mint nap érintkezésbe kerül a gázzal, nem tudja, és emiatt nem is érti a felhasználáshoz kapcsolódó folyamatokat és teendőket. Ez főleg akkor okoz problémát, ha valami elromlik, baleset történik, vagy ügyintézésre van szükség” – mondja Soós Gábor, a TIGÁZ-DSO Kft. ügyvezető igazgatója. – „Azért hoztuk létre és töltöttük meg oktató jellegű tartalommal ezt az oldalt, hogy a fogyasztóknak ezzel is könnyebbé tegyük az eligazodást egy látszólag kusza, ám a hiedelmekkel ellentétben ésszerű rendszerben” – teszi hozzá.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_Elindult_a_Mindentafoldgazrol_hu_20151020.docx Letöltés