Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2012-02-06

Ügyfélszolgálati fiókirodák ideiglenes nyitva tartása

A TIGÁZ Zrt. a rendkívüli időjárási- és útviszonyokra való tekintettel a kistérségi ügyfélszolgálati fiókirodáit a hét folyamán, azaz február 6. és február 10. között, csak a délelőtti (10.00-14.00) nyitva tartású napokon és időpontokban tartja nyitva.

 

A TIGÁZ Zrt. arendkívüli időjárási- és útviszonyokra való tekintettel a kistérségi ügyfélszolgálati fiókirodáit a hét folyamán, azaz február 6. és február 10. között, csak a délelőtti (10.00-14.00) nyitva tartású napokon és időpontokban tartja nyitva. Az érintett települések a következők: Aszód, Balassagyarmat, Berettyóújfalu, Dabas, Dunakeszi, Fehérgyarmat, Füzesabony, Gyál, Hajdúböszörmény, Hajdúhadház, Hatvan, Heves, Ibrány, Jászberény, Karcag, Kazincbarcika, Kisvárda, Kunszentmárton, Mezőkövesd, Mezőtúr, Nagykálló, Nyírbátor, Ózd, Pilisvörösvár, Püspökladány, Szentendre, Szigetszentmiklós, Tiszafüred, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Törökszentmiklós, Vác, Vásárosnamény, Vecsés, Veresegyház.

 A Mezőtúr, Ózd és Törökszentmiklós településeken üzemeltetett fiókirodai ügyfélkiszolgálás a héten szünetel.

 

Telefonos és internetes ügyfélszolgálatunk azonban továbbra is ügyfeleink rendelkezésére áll, amelyet kényelmesen elérnek otthonukból. Gázszivárgás és üzemzavar bejelentése esetén éjjel-nappal hívhatják ingyenes zöld számunkat (80/300-300); általános ügyfélszolgálati ügyintézéssel kapcsolatban pedig minden hétköznap várjuk fogyasztóink hívását a 40/333-338 számon, a következő időpontokban:

Hétfő, kedd, csütörtök: 7:00 h - 18:00 h-ig 
Szerdán: 7:00 h - 20:00 h-ig 
Pénteken: 7:00 h - 14:00 h-ig

 

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Ugyfelszolgalati_irodak_ideiglenes_nyitvatartas.doc Letöltés