Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2012-05-03

TIGÁZ Zrt. Hűségprogram sajtóanyag

A Tigáz hűségprogramja egyedülálló összefogással valósult meg, amely a legnagyobb hazai vezetékes gázszolgáltató szerződés szerint fizető ügyfelei szá-mára nyújt számos kedvező lehetőséget. Az Eni Hungaria Zrt., az UniCredit Bank, valamint a Vodafone és számos egyéb partner együttműködésével megvalósuló kezdeményezés nemcsak fix kedvezményeket ígér, hanem a háztartási kiadások jelentős csökkentéséhez is hozzájárul.

Már tavaly új időszámítás indult el az úgynevezett egyetemes földgázszolgáltatói piacon. A TIGÁZ Zrt. élve törvény adta lehetőségével addigi hagyományos szolgáltatási területét kiterjesztette Budapestre is. Az akvizíció sikeres volt és jó példa arra, hogy a komoly hagyományokkal és stabil tulajdonosi háttérrel rendelkező közüzemi szereplő minden régióban garantálja ügyfeleinek a vezetékes földgáz kényelmét.

A TIGÁZ-nak 1 255 000 ügyfele van, akiknek túlnyomó többsége rendesen fizeti számláit. Ezzel a programmal az ő elkötelezettségüket kívánja elismerni a vállalat.

A TIGÁZ hűségprogramja (www.kedvezmeny.tigaz.hu) olyan csoportos ügyfél-jutalmazási rendszer, amelyben a programhoz díjmentesen csatlakozó felhasználók a programban részt vevő szolgáltatók és kereskedők által nyújtott kedvezményekhez jutnak. A programban a TIGÁZ hűséges és pontosan fizető ügyfelei olyan multi-kedvezmény kártyát kapnak, amelynek használatával mindennapi életük számos területén azonnali és fix kedvezményekhez jutnak, így jelentősen csökkenthetik háztartási kiadásaikat. Ahogy vásárláskor, bankszámla - szolgáltatások igénybevételekor, vagy éppen üzemanyag vásárlásakor, ugyanígy telefonálás során.

A legnagyobb résztvevő vállalatok képviselőinek gondolatai a programról:

„Bízunk abban, hogy fogyasztóink örömmel fogják fogadni a programot és minél többen élnek a lehetőséggel, hiszen nagyon fontos számunkra, hogy elismerjük hűségüket.” (Csapó Róbert - Kereskedelmi igazgató, Tigáz Zrt.)

„A piacok kihívásai különleges megoldásokat követelnek. A Tigáz kedvezménykártya vezető cégek innovatív törekvése, hogy közelebb kerüljenek vásárlóikhoz.”

(Dr Alessio Lilli - Vezérigazgató, Eni Hungaria Zrt.)

„Bízunk benne, hogy ezzel a szövetséggel közös vásárlóink számára többletértéket tudunk nyújtani.” (Dr. Nagy István – Töltőállomás hálózati igazgató, Eni Hungaria Zrt.)

„A jelenlegi piaci körülmények között az akár különböző szektorokban tevékenykedő vállalatok kölcsönös előnyökön nyugvó együttműködése kiemelt fontosságú.”

(Varga Csaba – Marketing manager, Eni Hungaria Zrt.)

„Az UniCredit Bank számára természetes, hogy az ügyfelek elégedettségéért mindennap meg kell dolgozni, hűségükért pedig a mindennapokon túl is tenni kell. Mi magunk is ezen az úton járunk, mégsem csupán a közös alapelv miatt csatlakoztunk stratégiai partnerként a Tigáz Hűségprogramjához, hanem mert meggyőződésünk, hogy az UniCredit-TIGÁZ számlacsomaggal valódi értéket és kézzel fogható előnyöket tudunk kínálni egy fontos és megbecsült ügyfélkörnek.”

(Bunna Gyula – Ügyvezető igazgató, UniCredit Bank Hungary Zrt.)

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy a TIGÁZ hűséges ügyfelei még jobb kedvezményeket élvezhetnek a Vodafone-nak köszönhetően. Mindegyik Mátrix tarifánk havidíjából 10% engedményt kapnak, emellett a készülékekhez is jutányosabb áron juthatnak hozzá.”

(Richard Sherwood – Vezérigazgató helyettes, Vodafone lakossági üzletág)

Hűségprogramban a következő partnerektől kaphatnak kedvezményeket a TIGÁZ Zrt. ügyfelei:

Eni Hungaria Zrt.

Corpus Fitness

UNICREDIT BANK 

Gyula Panzió

Vodafone 

Magnolia Day Spa

Citroen

Tuba Tanya

Szatmári

Wamsler

Groupama Garancia Biztosító

Hunguest Hotel Aqua Sol

Tropicarium 

Hunguest Hotel Béke

Mókuskaland Élménypark

Aquaticum Debrecen

Ciao Travel

Balneo Hotel

Naturstar

Hotel Atlantis

Orosháza Gyopárosfürdő 

Hotel Azúr

Gyógy-, Park-, és Élményfürdő

Hotel Corvus Aqua

Dr. Punto Rosso

Nautis Vital Hotel

Campus Fitness 

 

 

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • HusegprogramSajtoanyaghírügyeletesbe.docx Letöltés

Háttér információk