Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2016-01-12

Tigáz Zrt.: Értesítés Távszámla szolgáltatás megszűnéséről

A Tigáz Zrt. értesíti a Távszámlát igénybe vevő ügyfeleit, hogy a Magyar Telekom 2016. április 8-tól megszünteti elektronikus számlabemutatási szolgáltatását. A Távszámla megszűnését követően az érintettek rendelkezésre áll a Tigáz e-számla szolgáltatása.

A Magyar Telekom 2016. április 8-ától megszünteti a www.tavszamla.hu weboldalon keresztül nyúj-tott elektronikus számlabemutatási szolgáltatását, ezért elektronikus számlák kézbesítésére és online befizetésére a www.tavszamla.hu felületen és a Távszámla alkalmazásban nem lesz lehetőség.

A Tigáz Zrt. érintett ügyfelei a továbbiakban választhatják a Tigáz e-számla szolgáltatását, amelynek segítségével a www.tigaz.hu oldalon érhetik el korábbi és új elektronikus gázdíjszámláikat, és online be is fizethetik azokat bankkártyájukkal.

Az e-számlát a regisztrációt követően azonnal igénybe lehet venni, kényelmes, nem kell ügyintézésre várni. Rugalmas, mert a Tigáztól kapott elektronikus számlák azonnal elérhetővé válnak, az elekt-ronikus számlák bankkártyával könnyen befizethetők. Az e-számla mellett többek között igénybe vehetők olyan szolgáltatások, mint a mérőállás közlés, diktálási és számlázási értesítések, számla információk, részszámla módosítás, elszámolási mód váltás.

A Tigáz e-számla szolgáltatás igénybevételével az elektronikus gázdíjszámlák a Tigáz okostelefon alkalmazáson keresztül is elérhetőek és befizethetőek, továbbá igénybe vehetőek a Tigáz online ügyfélszolgálat szolgáltatásai is.

A Tigáz Zrt. felhívja minden kedves ügyfele figyelmét, hogy amennyiben 2016. április 7-ig nem vá-lasztja a Tigáz e-számla szolgáltatást a www.tigaz.hu weboldalon, vagy a Távszámla weboldalán másként nem nyilatkozik, 2016. április 8-tól gázszámláit postai úton kapja meg.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_Ertesites_Tavszamla_szolgaltatas_megszuneserol_20160112.docx Letöltés