Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-09-14

Tervezett üzemszünet

A mindennapi kiegyensúlyozott és zavartalan vezetékes földgázszolgáltatás érdekében a TIGÁZ-DSO Kft. folyamatosan, tervszerűen végzi vezetékhálózatának és az ahhoz kapcsolódó nyomásszabályozó állomásainak átfogó korszerűsítését, karbantartását. Azonban a tervezett beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében a karbantartás, felújítás esetenként a földgázszolgáltatás szüneteltetésével jár együtt.

A TIGÁZ-DSO Kft.

2015. szeptember 15. 7:00 óra és 2015. szeptember 16. 8:00 óra között

a vezetékes földgázszolgáltatás ideiglenes szüneteltetését igénylő karbantartási/korszerűsítési munkákat végez.

A szolgáltatási szünet az alábbi települések fogyasztóit érinti:

Mezősas, Furta, Zsáka, Csökmő, Vekerd, Koróssziget, Darvas, Újiráz, Komádi, Körösszakál, Körösszegapáti, Magyarhomorog, Körmösdpuszta, Biharkeresztes, Ártánd, Bojt, Bedő, Told, Nagykerekiés Berekböszörmény.

A biztonsági előírások miatt elkerülhetetlen átmeneti földgáz szolgáltatás-kimaradásért a TIGÁZ-DSO Kft. fogyasztói megértését kéri!

A munkák befejezését követően a vezetékrendszert nyomás alá helyezzük, ezt követően a fogyasztás folytatható. Amennyiben a szolgáltatási szünet alatt, vagy ezt követően a fogyasztás újraindulásával kapcsolatban bármilyen problémát észlel, kérjük, hívja diszpécserszolgálatunkat a 06-80-300-300-as telefonszámon!

A tervezett gázszünetek pontos adatai elérhetőek az alábbi oldalon, „Gázszolgáltatási szünetek Tigáz-DSO területen 2015 (PDF)” címen:

https://www.tigaz.hu/tajekoztatas/gazszolgaltatasi-szunet

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Tajekoztato_TIGAZ_DSO_tervezett_uzemszunet.docx Letöltés