Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-06-04

Társadalmi felelősségvállalási díjat kapott az Eni

Az Eni érdemelte ki az idei évben a nagy múltú nemzetközi szervezet, a Külpolitikai Egyesület Társadalmi Felelősségvállalás Díját. A tekintélyes elismerést Claudio Descalzi, az Eni vezérigazgatója vette át.

A Külpolitikai Egyesület társadalmi felelősségvállalási kitüntetését minden évben olyan személyek és vállalatok érdemelhetik ki, melyek tevékenységük révén területükön jelentősen hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez és a társadalmi felelősségvállaláshoz.

Az 1918-ban alapított Külpolitikai Egyesület küldetése az amerikai külpolitikát és a globális kérdéseket érintő információ terjesztésén, valamint a tudás és megértés kölcsönös fejlődésén alapul. Az Enit olyan értékek mentén díjazták, mint például a környezetvédelemre helyezett hangsúly, valamint az emberi erőforrásokat érintő, közösségi, kulturális és technológiai fejlesztések.

Az elismerés az olasz nagyvállalat és egyben Claudio Descalzi három évtizedes, társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségét tükrözi, amely mára a multinacionális vállalatok fontos alapelvévé vált.

A Külpolitikai Egyesület Társadalmi Felelősségvállalás Díja tovább bizonyítja az Eni azon törekvését, hogy konstruktívan és közösségtudattal ötvözze a vállalat és a helyi közösségek szükségleteit. Ez a működési modell Enrico Mattei, a nagyvállalat alapítója óta szerves részét képezi az Eni filozófiájának.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_Tarsadalmi_felelossegvallalasi_dijat_kapott_az_Eni_20150604.doc Letöltés