Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2012-06-19

Nyakkendő nélkül

A környezettudatos gondolkodás jegyében június 4-től ismét nyakkendő és zakó nélkül jár(hat)nak munkahelyükre az Eni és így a Tigáz dolgozói is. A korábbi évek során már nagy sikert aratott az „Eni leveszi a nyakkendőt” elnevezésű energiatakarékossági kezdeményezése, melyben a Tigáz mind az 1600 dolgozója részt vesz. Azáltal, hogy az energetikai vállalat dolgozói a nyári időszakban könnyebb ruházatot választanak, hozzájárulnak a klímaberendezések környezettudatosabb és ésszerűbb használatához, a

+1°C-kal – 125 család 4 évi energiafelhasználása takarítható meg!

 

A kezdeményezés, - mely immár több évre visszamenőleg valósul meg minden olyan (összesen 70) országban ahol az Eni jelen van - szeptemberig tart, és lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy nyáriasabb ruházatot válasszanak egyúttal megtartva a munkahelyhez illő stílust (például nem viselnek zakót és nyakkendőt kivéve, ha vállalaton kívüli vagy külső személyekkel történő megbeszélésekről van szó).

Az utóbbi években az Eni kezdeményezése nagyban hozzájárult a villamosenergia- megtakarításhoz és a CO2 kibocsátás csökkentéséhez azáltal, hogy az irodákban 1°C-kal növelte a hőmérsékletet.

Az Eni történetének és kultúrájának mindig meghatározó részét képezte a fenntarthatóság. A klímaberendezések használatának ésszerűsítése egyszerű és intelligens módja annak, hogy az Eni és közel 73 000 munkatársa hozzájáruljon az energiaforrások hatékony felhasználásához.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)