Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-03-05

Mostantól a Tigáz weboldalán is elérhető az elektronikus számla

A Tigáz Zrt. február 25-től bevezette saját elektronikus számlabemutatási és számlafizetési rendszerét, amelynek köszönhetően az ügyfelek sokkal rugalmasabban és kényelmesebben intézhetik ügyeiket a Tigáz weboldalán. A szolgáltatás ingyenesen elérhető.

Az új elektronikus számlabemutatási és számlafizetési szolgáltatásnak köszönhetően a számlákkal kapcsolatos ügyintézés immár kényelmesen, a fogyasztók által választott időpontban, bármikor, bárhonnan rugalmasan és egyszerűen elintézhető. A szolgáltatást választó ügyfelek számlájukat bármikor megtekinthetik, átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy bankkártyával egyszerűen rendezhetik.

A szolgáltatás igénybevételéhez csupán egy email címre és regisztrációra van szükség a www.tigaz.hu weboldalon elérhető online ügyfélszolgálaton. A Tigáz az új számla érkezéséről és a fizetési határidő közeledtéről is email értesítőt küld, így elkerülhető a késedelmes befizetés. A szolgáltatás teljesen ingyenes, és bármikor lemondható közvetlenül online is.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_A_Tigaznal_mostantol_valaszthatjuk_az_elektronikus_szamlazast_20150305.docx Letöltés