Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-02-26

Már a fogyasztók is figyelik a Tigáz nevével visszaélő csalókat

A magukat a Tigáz szakembereinek álcázó személyek ismét kötelező modernizálásra, valamint karbantartásra hivatkozva próbáltak meg előleget beszedni a társaság fogyasztóitól. A trükkös szakemberek ezúttal Tiszapalkonya és Oszlár településeken tűntek fel.

Tovább folytatják a magukat Tigáz szakembereiként feltüntető trükközők a fogyasztók átverését Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A korábban már Putnokon is feltűnő trükkös szakemberek ezúttal a tiszapalkonyai és oszlári lakosoktól próbáltak meg előleget beszedni egy gázkészülékeket érintő fejlesztéssel kapcsolatban.

A Tigáz már korábban feljelentést tett bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, miután magukat a társaság megbízottjainak álcázó ismeretlen személyek a Tigáz szolgáltatási területén több településen is megpróbálták megtéveszteni az ügyfeleket.

A korábbi figyelmeztetések hatására a Tigáz érintett fogyasztóinak megkárosítása ezúttal nem sikerült, a csalás áldozataiként kiszemelt személyek azonnal bejelentést tettek a rendőrségen, és értesítették a társaság munkatársait is. Ugyan a lakosság már éberebb a trükkös átverésekkel szemben, még mindig nem árt az odafigyelés, a jövőben is fordulhatnak elő hasonló átverések.

A TIGÁZ ismét felhívja ügyfeleinek figyelmét, hogy a Társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére és átadására. A Társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött (a TIGÁZ Zrt. nevével és azonosítójával ellátott) csekken bonyolítja le.
 

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_Mar_a_fogyasztok_is_figyelik_a_Tigaz_nevevel_visszaelo_csalokat_20150227.docx Letöltés