Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2013-08-29

Levegőbe emelkedett a Tigáz

Jól szerepelt a 13. Debrecen Kupa Nemzetközi Hőlégballonversenyen az Tigáz hőlégballonjának csapata. A szabályoknak megfelelően nem feltétlen a sebesség, hanem a pontosság és a manőverezési képesség volt a mérvadó. A kiélezett küzdelemben a Komódi Gábor vezette team végül a középmezőnyben, a 8. helyen landolt.

8. helyen végzett az Tigáz hőlégballonnal induló, Komódi Gábor által irányított 4 fős csapat a 13. Debrecen Kupa Nemzetközi Hőlégballonversenyen, amelyet a Nemzeti Bajnokság záróeseményeként rendeztek meg.

A megmérettetésen precíziós repüléseket kellett teljesíteni, ami komoly felkészülést, 10-15 óra edzőrepülést igényelt a csapattól. „A legkülönlegesebb pillanat az volt, amikor a debreceni Nagytemplom két tornya között, 500 méter magasan kijelölt pontot kellett érinteni. Ez a feladat egyrészt számunkra is újdonság volt, másrészt az alacsony repülési magasság miatt tisztán lehetett hallani a közönség szurkolását, akik között több kollegát is felfedeztünk, ez rendkívül sokat jelentett számunkra” - nyilatkozta Komódi Gábor.
 

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Rovidhir_Levegobe_emelkedett_a_Tigaz_20130829.docx Letöltés

Galéria