Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2014-01-15

Költségracionalizálásról döntött a Tigáz

A fogyasztók további magas szintű kiszolgálásának, valamint az ellátásbiztonság fenntartásának érdekében a Tigáz Zrt. a társaság költségeinek racionalizálásáról hozott döntést, mely érinti a vállalat iskolaprogramját is.

Költségeinek racionalizálásáról, valamint negyedik évében járó, általános iskolásoknak szóló iskolaprogramjának folytatásáról határozott a Tigáz Zrt. a minőségi szolgáltatás fenntartása érdekében. A döntés értelmében a Társaság az interaktív tanórákra épülő iskolaprogramot a 2013-2014-es tanév II. félévében csökkentett költségvetéssel működteti, a tanév végéig.

Az általános iskolák számára 2010-ben indított program célja az, hogy a résztvevő diákok interaktív órák keretében szerezhessenek szélesebb ismereteketaz energiatudatosság, a környezetvédelem és a fenntarthatóság témakörében. A négy tanév alatt (2010-2014) az iskolaprogram több, mint 1 000 általános iskolai osztályban, mintegy 70 nyári táborában több mint 60.000 általános iskolással segített megismertetni az energiatudatos életmód és szemlélet alapjait.

A Tigáz Zrt. ezúton is köszöni a segítséget és részvételt azoknak az iskolaigazgatóknak és szaktanároknak, akik a program működését mindeddig támogatták!

A folyó tanév II. félévének interaktív óráira a Tigáz Zrt. továbbra is várja az érdeklődő iskolákat.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_Koltsegracionalizalasrol_es_iskolaprogramjarol_dontott_a Tigaz_140115.docx Letöltés