Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

Keresett kulcsszó: unicredit

2013-09-19

Már 66 ezren igényeltek Tigáz hűségkártyát

A Tigáz 2012 tavaszán indította útjára hűségprogramját; 2012 májusa óta 66 ezer kártyaigénylés érkezett a legnagyobb hazai vezetékes gázszolgáltatóhoz. A Társaság kezdeményezésére az Eni Hungária Zrt., az Unicredit Bank és egyéb cégek összefogása után az ügyfelek ma már több mint 250 elfogadóhelyen élhetnek a kedvezményes vásárlás lehetőségével.

Tovább »

2012-12-06

Naponta 800-1 000 ügyfél kíván csatlakozni a Tigáz hűségprogramjához

A Tigáz 2012 tavaszán indította útjára hűségprogramját. A legnagyobb hazai vezetékes gázszolgáltató kezdeményezésére az Eni Hungária Zrt., az Unicredit Bank, valamint a Vodafone és egyéb cégek összefogása után ma már közel kétszázötven elfogadóhelyen élhetnek a kedvezményes vásárlás lehetőségével a szolgáltató ügyfelei. Közülük eddig csaknem 40 000-en igényelték a hűségkártyát.

Tovább »

2012-08-23

Zsindelyes Fesztivál: minőségi hazaival erősít a TIGÁZ

A TIGÁZ 2012 májusában indította el hűségprogramját, olyan meghatározó partnerekkel, mint a Vodafone, Unicredit Bank és az Agip. A kezdeményezés új elemeként a Gázszolgáltató 2012. augusztus 22-én sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Zsindelyes Kereskedőház Kft.-vel közös, egyedi, minőségi pálinkaterméket bocsát ki a VI. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztiválon.

Tovább »

2012-06-15

TIGÁZ Zrt. Hűségprogram sajtóanyag

A Tigáz hűségprogramja egyedülálló összefogással valósult meg, amely a legnagyobb hazai vezetékes gázszolgáltató szerződés szerint fizető ügyfelei szá-mára nyújt számos kedvező lehetőséget. Az Eni Hungaria Zrt., az UniCredit Bank, valamint a Vodafone és számos egyéb partner együttműködésével megvalósuló kezdeményezés nemcsak fix kedvezményeket ígér, hanem a háztartási kiadások jelentős csökkentéséhez is hozzájárul.

Tovább »