Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

Keresett kulcsszó: megallapodas

2016-04-13

Az Eni megkezdheti a kutatásokat Marokkóban

Az Eni farm-out megállapodást kötött a Chariot Oil & Gas vállalattal, amely négy, Marokkó partjaitól északra fekvő nyíltvízi gázmező kutatási engedélyét tartalmazza. A megállapodás érvénybe lépéséhez már csak a marokkói hatóságok és a jelenlegi partnerek jóváhagyása hiányzik.

Tovább »

2015-04-03

Az Eni folytatja mianmari tevékenységét

Az Eni termelés-megosztási szerződéseket írt alá Mianmarban két nyílt vízi blokk feltérképezésére. Az MD-2 és MD-4 blokkokat érintő megállapodásokat Nay Pyi Taw, Mianmar energiaminiszterének jelenlétében írták alá.

Tovább »

2015-02-18

Az Eni 15 évre szóló projektet írt alá Ghánában

Az Eni is aláírta azt a megállapodást a ghánai miniszterelnökkel és az energiaügyekért felelős miniszterrel, melynek hála az OTCP (Offshore Cape Three Point) projekt tovább folytatódhat. Az egyezség szerint Ghána hőerőművei 15 éven keresztül kapnak majd belföldi gázellátást.

Tovább »

2014-10-29

Az Eni megegyezett a koreai állami gázvállalattal

Az Eni együttműködési megállapodást kötött a KOGAS koreai nemzeti gázvállalattal, melynek köszönhetően a két társaság számos szektorban megerősíti a kapcsolatait, legfőképp a kitermelési üzletágban és a cseppfolyós földgáz területén.

Tovább »

2014-07-07

Stratégiai megállapodást kötött az Eni a KazMunayGas-szal, valamint a kínai állami CNOOC olajtársasággal

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az Eni vezérigazgatója, Claudio Descalzi, valamint a KazMunayGas (KMG) igazgatótanácsának elnöke, Szauat Minbajev. Az olasz vállalat emellett új, termelés-megosztási szerződést kötött a kínai állami CNOOC olajtársasággal a Dél-kínai tengeren, egy Hainan-sziget partjainál fekvő blokk feltérképezéséről.

Tovább »

2014-05-30

A Tigáz Csoport megállapodást kötött a szakszervezetekkel

A munkavállalók új keresetszintjéről állapodott meg a Tigáz Csoport a Gázszakmai Szakszervezetekkel.

Tovább »

2014-05-28

Eni és Gazprom megállapodás a gázellátási feltételek felülvizsgálatáról

Alekszej Miller, a Gazprom és Claudio Descalzi, az Eni vezérigazgatója közös egyezményt írt alá a gázellátási szerződések feltételeinek felülvizsgálatáról. A megállapodás szerint az ellátási árak csökkennek, valamint az árindexálásban is lényeges változás várható a piaci körülményekhez való teljes igazodás érdekében.

Tovább »

2013-04-05

Fehér csekkel érkeznek a Tigáz számlák

A Magyar Posta Zrt. és a Tigáz komplex megállapodásának eredményeként az energiaszolgáltató 1.2 millió ügyfele kapja kézhez április hónapban gázszámlája mellé a Magyar Posta Zrt. által bevezetett fehér csekket.

Tovább »

2013-03-14

Eni sikerek a vietnámi, mozambiki és orosz piacon

Az Eni Csoport újabb megállapodást kötött a vietnámi állami olajtársasággal, a PetroVietnammal, emellett pedig Oroszország legnagyobb olajtermelőjével, a Rosneft-tel is stratégiai szerződést írt alá. A Cégcsoport sikeres üzleti tevékenységét további földgázmező feltárásával folytatta Mozambikban.

Tovább »

2013-01-29

Februártól a posta munkatársai olvassák le a TIGÁZ mérőóráit

Együttműködési megállapodást kötött a TIGÁZ Csoport és a Magyar Posta Zrt., amelynek értelmében 2013. február 1-jétől postai munkatársak végzik a gázmérők leolvasását a TIGÁZ szolgáltatási területén.

Tovább »

2012-04-04

Bérmegállapodás a Tigáz Csoport és a Tigáz Gázszakmai Szakszervezet között

A Tigáz Csoport a törvényben elvárt bérkompenzációhoz igazította a béreket.

A Tigáz Csoport a törvényben elvárt bérkompenzációhoz igazította a béreket a nehéz gazdasági körülmények ellenére. Erről 2012. február 2-án megállapodás született valamennyi munkavállalóra vonatkozóan.

Tovább »