Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

Keresett kulcsszó: karbantartas

2016-01-28

Újra megjelentek a „gázos” csalók Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében

A magukat a TIGÁZ szakembereinek álcázó személyek ismét kötelező modernizálásra, valamint karbantartásra hivatkozva próbálnak meg előleget beszedni a Társaság fogyasztóitól. A Tigáz fogyasztóinak visszajelzése alapján a csalók Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyékben jelentek meg.

Tovább »

2015-09-14

Tervezett üzemszünet

A mindennapi kiegyensúlyozott és zavartalan vezetékes földgázszolgáltatás érdekében a TIGÁZ-DSO Kft. folyamatosan, tervszerűen végzi vezetékhálózatának és az ahhoz kapcsolódó nyomásszabályozó állomásainak átfogó korszerűsítését, karbantartását. Azonban a tervezett beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében a karbantartás, felújítás esetenként a földgázszolgáltatás szüneteltetésével jár együtt.

Tovább »

2015-02-27

Már a fogyasztók is figyelik a Tigáz nevével visszaélő csalókat

A magukat a Tigáz szakembereinek álcázó személyek ismét kötelező modernizálásra, valamint karbantartásra hivatkozva próbáltak meg előleget beszedni a társaság fogyasztóitól. A trükkös szakemberek ezúttal Tiszapalkonya és Oszlár településeken tűntek fel.

Tovább »

2012-09-13

FOLYAMATOS BIZTONSÁG - EGYMILLIÓ FÖLDGÁZFOGYASZTÓNAK

A Tigáz DSO Kft. tizenegy megye ezernél is több településén gondoskodik a lakosság gázellátásáról a nap 24 órájában. Emellett Afrika partvonalával vetekedő hosszúságú gázvezeték-rendszert tart fenn és üzemeltet, ami nagyon alapos szervezést és precíz munkavégzést igénylő feladat.

Tovább »