Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

Keresett kulcsszó: fenntarthatosag

2017-01-20

Továbbra is a fenntarthatóság útján az Eni

Az Eni a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, idén is folytatja a fenntartható működésért tett erőfeszítéseit. Az elmúlt időszak több kulcsfontosságú együttműködést, valamint elismerést is hozott.

Tovább »

2015-08-06

Az Eni ismét szerepel a rangos tőzsdei fenntarthatósági indexben

Sorozatban kilencedszer is beválasztották az Enit a világ egyik legelismertebb tőzsdei indexébe (FTSE4Good), mely a cégek környezeti, társadalmi és felelősségvállalási gyakorlatait elemzi.

Tovább »

2015-05-12

Az Eni az afrikai országok hivatalos partnere a fenntarthatósági kezdeményezések terén

Az Eni lesz az afrikai országok hivatalos partnere a fenntarthatósági kezdeményezések terén a 2015-ös Expo Milano során. A május 1. és október 31. között Olaszországban megrendezett világkiállítást a legnagyobb élelmezéssel kapcsolatos eseményként tartják számon.

Tovább »

2015-02-17

A Tigáz Ruban d'Honneur elismerést kapott az European Business Awards-on

A Tigáz Csoport Ruban d’Honneur elismerést kapott az European Business Awards-on, és ezzel egyike a legjobb 10 európai nagyvállaltnak a környezeti- és vállalati fenntarthatóság kategóriában. A rangos kitüntetés a társaság évek óta tartó társadalmi felelősségvállalási programjának elismerése.

Tovább »

2014-09-18

A Tigáz csoport nemzetközi CSR elismerésben részesült

Európa egyik legrangosabb üzleti pályázatán, a European Business Awards-on a Tigáz Csoport nemzeti jelöltként képviseli Magyarországot. A nemzetközi zsűri a társaságot a környezetvédelmi és vállalati fenntarthatóság kategóriában jelölte továbbjutóként.

Tovább »

2013-10-07

Eni elismerések a fenntarthatóság jegyében

Az Eni a korábbi évekhez hasonlóan, idén is felkerült a fontos fenntarthatósági indexek - az FTSE4 Good Index és a Dow Jones Fenntarthatósági Index – listájára. A rangsorban való szereplés a vállalat fenntarthatósági teljesítményének elismerését jelenti.

Tovább »

2012-06-20

Együttműködés a környezetünkért

Számos hazai egyetemmel együttműködve komoly eredményeket ért el a környezetvédelem és az energiahatékonyság terén a TIGÁZ Zrt. az elmúlt évben. Jelentősen sikerült csökkenteni a cég energiafelhasználását, s emellett visszaesett a hálózati gázszivárgás is. Minderről és más eredményekről is a vállalat nemrég közzétett fenntarthatósági jelentése számolt be.

Tovább »