Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

Keresett kulcsszó: debrecen

2016-10-06

Ismét a maximumra „tekerték” a jótékonyságot a Tigáz munkatársai

Idén is kitettek magukért a Tigáz dolgozói a közel négy hónapos, „Biciklizz a Munkába” kezdeményezésük során, hiszen a Társaság 165 dolgozója döntött úgy, hogy a nemes cél érdekében kerékpárra cseréli autóját. A 2014 óta tartó program lényege, hogy a Tigáz vállalja a megtett kilométerek alapján minden évben támogat egy mozgássérülteket segítő alapítványt, melyek így maximum 1,2 millió forintos adományban részesülhetnek. Idén a debreceni Csodakutya Alapítvány örülhetett a támogatásnak.

Tovább »

2013-10-11

„Összefogás” a helyi közösségekért

A Tigáz Zrt. a társadalmi felelősségvállalás jegyében elindította „Összefogás” elnevezésű projektjét, amelynek célja helyi közösségek támogatása oktatási-, szociális- és kulturális intézmények részleges- vagy teljes felújítása révén. A program részeként a debreceni Tócóskerti Óvoda, valamint Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye Családok Átmeneti Otthona is megújult.

Tovább »

2013-08-29

Levegőbe emelkedett a Tigáz

Jól szerepelt a 13. Debrecen Kupa Nemzetközi Hőlégballonversenyen az Tigáz hőlégballonjának csapata. A szabályoknak megfelelően nem feltétlen a sebesség, hanem a pontosság és a manőverezési képesség volt a mérvadó. A kiélezett küzdelemben a Komódi Gábor vezette team végül a középmezőnyben, a 8. helyen landolt.

Tovább »

2013-07-18

Gázszerelő igazolványának azonnali visszavonását kezdeményezte a Tigáz

Egy debreceni, a Tigáz-DSO Kft. ellátási területén rendszeresen biztonsági felülvizsgálatot végző, szolgáltatótól független gázszerelő igazolványának azonnali visszavonását kezdeményezte a Tigáz a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatalnál.

Tovább »

2013-06-19

Az AC Milan nyert Debrecenben

Az AC Milan korosztályos csapata bizonyult a legjobbnak az „Olasz Kultúra Éve Magyarországon” rendezvénysorozat keretében tartott I. Olasz - Magyar Barátság Futball Tornán.

Tovább »

2012-04-04

Figyelemfelhívás csalókra

Debrecen környékén egy miskolci szervezet képviselői keresik fel az ügyfeleket gázbiztonsági berendezések felszerelése okán, melyért 30 000 Ft fizetséget kérnek. A Tigáz minden formában elhatárolódik ettől a tevékenységtől, erre a tevékenységre vállalatunk nem hatalmazta fel a szervezetet.

Tovább »