Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

Keresett kulcsszó: csoport

2016-07-19

Ismét visszaélnek a Tigáz nevével, ezúttal Heves megyében

Újabb ”trükkös szakemberek” jelentek meg a TIGÁZ Csoport ellátási területén, akik ezúttal a heves megyei Ivádon próbálnak gázkészülékek elemeinek kicserélésére előleget beszedni a gyanútlan fogyasztóktól. A trükközők a Társaság megbízottjainak kiadva magukat próbálják megkárosítani az ügyfeleket.

Tovább »

2016-07-01

Jobb körülmények között tanulhatnak a diákok Hajdúszoboszlón

Megújult a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskola külső és belső környezete, így a diákok ősszel már egy szebb, barátságosabb épületben kezdhetik az új tanévet. Az intézmény részleges felújítsa a Tigáz Csoport és csaknem 80 önkéntes dolgozójának, valamint további 19 önkéntes tanár, szülő munkájának köszönhetően valósult meg.

Tovább »

2016-04-21

Összeköt az energia - Ételosztó nap a rászorulókért Berettyóújfaluban

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete a Tigáz Csoporttal karöltve ételosztó napot szervezett a rászorulókért Berettyóújfaluban. A program keretében a gázszolgáltató önkénteseinek segítségével több mint 300 adag ételt osztottak szét a nehéz életkörülmények között élő embereknek.

Tovább »

2016-04-20

Tájékoztató a Tigáz 2015. évi eredményéről

Fabrizio Dassogno, a Tigáz Csoport magyarországi elnöke vezetésével tartotta meg 2016. április 19-én éves rendes közgyűlését a Tigáz Csoport, melyen elfogadták a Tigáz Zrt. és a Tigáz Csoport éves beszámolóját.

Tovább »

2015-06-04

A sokszínű munkahelyek nagykövete: a Tigáz

„Sokszínű Szervezet” díjat kapott a Tigáz, mely az mtd Tanácsadó Kft. által kiírt pályázaton végzett a TOP10-ben. A munkahelyi esélyegyenlőséget támogató Tigáz Csoport a konferencián útjára indított Sokszínűségi Charta személyes aláírásával a kezdeményezés nagykövete is lett.

Tovább »

2015-04-16

Tájékoztató a Tigáz Zrt. 2014-es eredményéről

Fabrizio Dassogno, a Tigáz Csoport magyarországi elnöke vezetésével tartotta meg 2015. április 16-án éves rendes közgyűlését a Tigáz Zrt, melyen elfogadták a Társaság éves beszámolóját. A jelentésből kiderül, hogy a gázszolgáltató 2014-es működési eredménye (EBIT) -4,9 milliárd forint, míg a tárgyévi nettó veszteség 14,8 milliárd forint.

Tovább »

2015-03-18

Az Eni ismét sikeres feltárási munkálatokat végzett Líbiában

Az Eni jelentős gáz és kondenzátum felfedezést tett a Líbiai-tengeren található Bahr Essalam South kutatási területen. Az olasz cégcsoport a feltárásra kijelölt Area D szektor 100%-os tulajdonosa és üzemeltetője az Eni North Africa BV leányvállalaton keresztül.

Tovább »

2015-03-05

A Tigáz Csoport számlázási rendszere megfelel az információbiztonsági követelményeknek

A Tigáz Zrt. és a Tigáz-DSO Kft. számlázási rendszere és azzal összefüggő alrendszereik megfelelnek az általános információbiztonsági zártsági követelményeknek.

Tovább »

2015-02-17

A Tigáz Ruban d'Honneur elismerést kapott az European Business Awards-on

A Tigáz Csoport Ruban d’Honneur elismerést kapott az European Business Awards-on, és ezzel egyike a legjobb 10 európai nagyvállaltnak a környezeti- és vállalati fenntarthatóság kategóriában. A rangos kitüntetés a társaság évek óta tartó társadalmi felelősségvállalási programjának elismerése.

Tovább »

2015-01-13

Az Eni eladta 20%-os részesedését a Déli Áramlat gázvezetékben

Az Eni megvált érdekeltségétől a Déli Áramlat gázvezeték megépítéséhez fűződő projektben. Az olasz cégcsoporttól a Gazprom vásárolta meg a South Stream Transport holdingvállalat 20%-os tulajdonrészét.

Tovább »

2014-12-17

A Tigáz dolgozói együtt a rászorulókért

A Tigáz Csoport és dolgozói - a korábbi évekhez hasonlóan - idén hat hazai jótékonysági szervezet segítségével teszik boldogabbá a rászorulók karácsonyát. A Társaság 2 országos, valamint 2-2, az egyetemes szolgáltatási területén, illetve azon kívül működő alapítványt támogat az ünnepek alkalmából.

Tovább »

2014-10-17

Az Eni vezérigazgatója találkozott a frissen kinevezett kazah energiaminiszterrel

Claudio Descalzi találkozott Vlagyimir Skolnikkal, Kazahsztán új energiaügyi miniszterével és Szauat Minbajevvel, a KazMunaiGaz állami olajvállalat igazgatótanácsának elnökével. A kazah fejlesztések kiemelten fontos részét képezik az olasz cégcsoport portfóliójának a jövőben is.

Tovább »

2014-10-08

Új értékesítési és marketingigazgató a Tigáznál

Idén szeptember elején kinevezték Dott. Mauro Rinaudo-t a Tigáz Értékesítési és Marketing igazgatójának. Az 54 éves szakember az Eni csoporttól érkezett a Tigázhoz. Pályafutása során széles körű szakmai tapasztalatokra tett szert a gázszektorban szerte Európában. Kinevezését követően az értékesítési és marketing szakterületet vezeti.

Tovább »

2014-09-18

A Tigáz csoport nemzetközi CSR elismerésben részesült

Európa egyik legrangosabb üzleti pályázatán, a European Business Awards-on a Tigáz Csoport nemzeti jelöltként képviseli Magyarországot. A nemzetközi zsűri a társaságot a környezetvédelmi és vállalati fenntarthatóság kategóriában jelölte továbbjutóként.

Tovább »

2014-05-30

A Tigáz Csoport megállapodást kötött a szakszervezetekkel

A munkavállalók új keresetszintjéről állapodott meg a Tigáz Csoport a Gázszakmai Szakszervezetekkel.

Tovább »

2013-09-02

Erősebbre fűzte afrikai kapcsolatait az Eni

Paolo Scaroni, az Eni vezérigazgatója több afrikai ország vezetőjével találkozott az elmúlt hetekben. A tárgyalássorozat egyik legfontosabb helyszíne a Kongói Köztársaság volt, ahol jelentős mennyiségű gázt és nyersolajat is talált az olasz cégcsoport, míg Algériában a gazdasági kapcsolatokról és a további együttműködésekről szóltak a megbeszélések.

Tovább »

2013-08-02

Eni fejlesztések az iraki és orosz piacon

Az iraki Zubair olajmező fejlesztését célozta meg az Eni a South Oil Company-vel és az Iraki Olajminisztériummal korábban megkötött szolgáltatói szerződés kiegészítésével, emellett a Rosneft-tel közösen szeizmikus méréseket indít a Barents-tenger Oroszországhoz tartozó részén. Cipruson és Togóban a jövőbeni lehetőségekről tárgyalt Paolo Scaroni, az olasz cégcsoport elnöke.

Tovább »

2013-07-05

Új Eni-távlatok nyíltak meg a norvég, orosz és venezuelai piacon

Hajdúszoboszló, 2013. július 5. – Négy új kutatási engedélyt kapott Norvégiában az Eni, míg az olasz cégcsoport elnöke a venezuelai elnökkel és szakminiszterrel tárgyalt a korábban feltárt gázmezőket érintő programokról. Emellett a vállalat az orosz Rosneft-tel közös nyilatkozatot írt alá a környezet és a biodiverzitás védelméről, valamint szerződést kötött az orosz part menti blokkok fejlesztéséről is. Ezen túl részt vett azon a brüsszeli találkozón, amelyen 8 európai energiavállalat képviselői

Tovább »

2013-04-19

Megkezdte az Eni az olajkitermelést Angolában és Venezuelában, a Mexikói-öbölben pedig nyílt vízi blokkot szerzett

Az Eni által 40%-ban tulajdonolt PetroJunín megkezdte az olajkitermelést Venezuelában, az Angolában újonnan felfedezett kilencedik olajmező feltárása mellett. Az olasz cégcsoport az USA-ban is sikeres, öt nyílt vízi blokkot szerzett a Mexikói-öbölben.

Tovább »

2013-03-14

Eni sikerek a vietnámi, mozambiki és orosz piacon

Az Eni Csoport újabb megállapodást kötött a vietnámi állami olajtársasággal, a PetroVietnammal, emellett pedig Oroszország legnagyobb olajtermelőjével, a Rosneft-tel is stratégiai szerződést írt alá. A Cégcsoport sikeres üzleti tevékenységét további földgázmező feltárásával folytatta Mozambikban.

Tovább »

2013-02-22

Új olajmező feltárása mellett folytatja a gázkitermelést az Eni Afrikában

Az olasz székhelyű Eni Csoport új olajmezőt fedezett fel az egyiptomi Nyugati sivatagban, emellett pedig folytatja a gázkitermelést Algériában.

Tovább »

2013-02-15

Vietnámmal és Ciprussal is szerződést kötött az Eni

Az olasz székhelyű Eni Csoport ázsiai szerepét tovább erősíti a PetroVietnam nemzeti olajtársasággal megkötött, a helyi és nemzetközi üzleti lehetőségek fejlesztését célzó szerződése, míg a koreai Kogas-szal közösen létrehozott konzorcium jogán három nyílt tengeri blokkot szerzett Cipruson a vállalat.

Tovább »

2013-02-07

Sikeres fúrásokat végzett az Eni Ghánában

Az olasz székhelyű Eni Csoport miután Líbiában újrakezdte szárazföldi kutatófúrásait, valamint Mozambikban új gázlelőhelyeket fedezett fel, eredményesen zárta Ghánában a Tano-medencében található Sankofa East nyílt tengeri mezőn végzett első kutatófúrásait is. Afrika mellett azonban Ázsiában is komoly szerephez jut a Cégcsoport, Japán és Dél-Korea cseppfolyós földgázt vásárol az Eni-től.

Tovább »

2013-01-29

Februártól a posta munkatársai olvassák le a TIGÁZ mérőóráit

Együttműködési megállapodást kötött a TIGÁZ Csoport és a Magyar Posta Zrt., amelynek értelmében 2013. február 1-jétől postai munkatársak végzik a gázmérők leolvasását a TIGÁZ szolgáltatási területén.

Tovább »

2013-01-17

Mozambikban új gázlelőhelyeket, Líbiában olajmezőt tár fel az Eni

Hajdúszoboszló, 2013. január 17. – Az olasz székhelyű Eni Csoport - miután a Fenntartható Fejlődési Szolgáltatáshálózat felelősnek jelölte a fekete-afrikai országok energiaügyeiért - bejelentette, hogy Mozambikban gázlelőhelyeket fedezett fel, míg Líbiában újrakezdi szárazföldi kutatófúrásait.

Tovább »

2012-12-14

Eni a fenntartható fejlődésért

Hajdúszoboszló, 2012. december 14. - Az olasz székhelyű, magyar érdekeltséggel is bíró Eni energiaforrások tekintetében igen nagy hangsúlyt fektet a fenntartható működés kialakítására, amelynek két fő mozzanata valósult meg 2012 novemberében. A Cégcsoport nem csak egy saját fejlesztésű, új technológiákon alapuló napenergia állomás prototípusát nyitotta meg Rómában, hanem az Energiát Fekete-Afrikának projekt keretein belül felelős szerepet vállalt a fekete-afrikai országok energiaügyeiért is.

Tovább »

2012-10-05

Kollektív Szerződés módosítása a Tigáz Csoportnál

Az új Munka Törvénykönyve számos változást hozott a munkaügyi szabályokban, ami szükségessé tette a Tigáz Csoport hatályos Kollektív Szerződésének módosítását.

Tovább »

2012-06-27

Új elnök a Tigáz Csoportnál

A Tigáz Csoport rendkívüli közgyűlésén Fabrizio Dassogno urat választották meg a Tigáz Csoport új elnökévé.

Tovább »

2012-04-04

Bérmegállapodás a Tigáz Csoport és a Tigáz Gázszakmai Szakszervezet között

A Tigáz Csoport a törvényben elvárt bérkompenzációhoz igazította a béreket.

A Tigáz Csoport a törvényben elvárt bérkompenzációhoz igazította a béreket a nehéz gazdasági körülmények ellenére. Erről 2012. február 2-án megállapodás született valamennyi munkavállalóra vonatkozóan.

Tovább »