Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-11-20

Ismét csalók jelentek meg, ezúttal Hajdúszoboszlón

Újabb csalók jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik ezúttal Hajdúszoboszlón próbálnak pénzhez jutni műszaki biztonsági felülvizsgálatra hivatkozva. A csalók tanácsadás címén igyekeznek magas összegeket kicsalni a gyanútlan fogyasztóktól.

Ismét csalók jelentek meg a Társaság ellátási területén. Tavaly decemberhez hasonlóan ezúttal is műszaki biztonsági felülvizsgálat címén igyekeznek pénzt beszedni a fogyasztóktól, ezúttal Hajdúszoboszlón. A megtéveszteni szándékozó csalók, szakembereknek kiadva magukat azzal keresik fel a gyanútlan ügyfeleket, hogy gázkészülékeik, berendezéseik egyes részei (pl.: flexibilis cső) csereérettek, amit ők orvosolnak - természetesen magas összegekért cserébe.
Bár a csalók ezúttal mindezt nem Társaságunkra hivatkozva teszik, ám nemfizetés esetén kikapcsolással és balesetveszéllyel fenyegetőznek, ezzel megtévesztve a gyanútlan ügyfeleket.

A Tigáz Zrt. és a TIGÁZ-DSO Kft. arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. Felhívjuk fogyasztóink figyelmét, hogy a gázkészülékek csöveit csak abban az esetben kell kicserélni, amennyiben erről biztonsági felülvizsgálati jegyzőkönyv rendelkezik, vagy gázszivárgás lép fel. Az elvégzendő feladatokat illetően minden esetben kérjenek előzetes, írásos ajánlatot akár több vállalkozótól is.

Műszaki biztonsági felülvizsgáltról olvasson bővebben itt: http://www.tigazdso.hu/meglevo-fogyasztoknak/kerdesek-es-valaszok-a-muszaki-biztonsagi-felulvizsgalattal-kapcsolatban

A Társaság kéri fogyasztóit, hogy kellő körültekintéssel járjanak el, és ne hagyják magukat megtéveszteni. Abban az esetben, ha a munkát végző személy nem igazolja magát a fentieknek megfelelően, javasoljuk, hogy ne engedjék be a fogyasztási helyre. Amennyiben visszaéléseket tapasztalnak, kérjük, forduljanak a területileg illetékes rendőri szervekhez, valamint jelezzék Ügyfélszolgálatunkon a következő telefonszámon: 06 (40) 333-338.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_Ismet_csalok_jelentek_meg_20151120.docx Letöltés