Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-02-19

Feljelentést tett a TIGÁZ az ismeretlen tettesek ellen

A TIGÁZ bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen. A magukat a Társaság szakembereinek álcázó vagy feltüntető személyek ezúttal több településen is a gázkészülékek flexibilis csatlakozó csöveinek kicserélésére próbáltak meg előleget beszedni a gyanútlan fogyasztóktól.

Bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt tett feljelentést a TIGÁZ, miután ismeretlen személyek a Társaság megbízottjainak álcázva/feltüntetve magukat a TIGÁZ Zrt. és a TIGÁZ-DSO Kft. szolgáltatási területén több településen is megpróbálták megtéveszteni az ügyfeleket. A trükkös szakemberek kötelező modernizálásra, valamint karbantartásra hivatkoztak, és így próbáltak pénzhez jutni.

A TIGÁZ felhívja ügyfeleinek figyelmét, hogy a Társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére és átadására. A Társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött (a TIGÁZ Zrt. nevével és azonosítójával ellátott) csekken bonyolítja le.
 

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_Feljelentest_tett_a_Tigaz_ismeretlen_tettesek_ellen_20150219.docx Letöltés