Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2014-01-10

Felhívás

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Tigáz-DSO Kft. 2014. január 31-ig meghosszabbítja az 1981. január 1-je előtt, vagy ismeretlen időpontban üzembe helyezett felhasználói berendezések 19/2012. (VII. 20.) NGM rendelet szerinti kötelező műszaki-biztonsági felülvizsgálatára vonatkozó megrendelések befogadásának határidejét.

A 19/2012. (VII. 20.) NGM rendelet vonatkozó módosításának hatályba lépése és az abban meghatározott 2013. december 31-ei határidő közötti rövid időszak, illetve az év végi ünnepek folytán az érintettek egy része nem tudta időben leadni a megrendelését, ezért a Tigáz-DSO Kft. egy hónappal tovább, 2014. január 31-ig fogadja fogyasztói felülvizsgálati megrendeléseit.

A megrendeléseket elsősorban személyesen, az ügyfélszolgálati irodákban tehetik meg a fogyasztók, amelyek feldolgozására januárban kerül sor. A felülvizsgálatokat a Tigáz-DSO Kft. a jogszabályban előírt határidő szerint legkésőbb 2014. szeptember 30-ig végzi el.

A műszaki-biztonsági vizsgálat megrendelésével kapcsolatos részletes tájékoztatás, illetve a megrendeléshez szükséges űrlapok a www.tigazdso.hu honlapon találhatóak meg.

Felhívjuk továbbá fogyasztóink figyelmét, hogy a 2014 folyamán esedékes hitelesítési gázmérőcserék időpontjáról a Tigáz-DSO Kft. a csere előtt 30 nappal írásban tájékoztatja a fogyasztókat, így az 1981. január 1-je után üzembe helyezett felhasználói berendezések felülvizsgálatát csak azon fogyasztóknak kell megrendelnie, akik ezen értesítést megkapják. A megrendelést az értesítés követően lehet megtenni a Tigáz személyes ügyfélszolgálati irodáiban.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • FELHIVAS_muszaki_felulvizsgalat_meghosszabbitas_20140110.doc Letöltés