Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2014-08-04

Elindult az Eni „Enjoy” autómegosztó programja Riminiben

Az Eni elindította „Enjoy” elnevezésű autómegosztó programját az olaszországi Riminiben, amelynek révén a város lakosai és turistái számára merőben új autóbérlési rendszer vált elérhetővé.

Az Eni a Fiattal és a Trenitalival együttműködve elindította „Enjoy” autómegosztó programját, amely júliustól már Riminiben is elérhető az autózás szerelmeseinek. A kezdeményezés során 70 autóból álló Fiat 500 típusú gépkocsi flottát bocsátottak a lakosok és a várost nyáron ellepő turisták rendelkezésére, akik a szolgáltatás révén egyszerűen és olcsón bérelhetnek autót.

Az „Enjoy” elnevezésű programot korábban már Milánóban és Rómában is bevezették, a szolgáltatás szeptemberig lesz elérhető. A felhasználók az autókat ingyenesen, online regisztráció után egyszerűen és olcsón vehetik igénybe, ráadásul a díj egyéb költségeket is tartalmaz, legyen az biztosítás, karbantartás, üzemanyag vagy szabályos közterületi parkolás.

A gépkocsik lefoglalhatóak és bérelhetőek online, okostelefonon keresztül, vagy akár helyben, személyesen is. Mindegyik Fiat 500 négyszemélyes, Euro 6 kategóriába sorolt és parkoló szenzorral van ellátva. A szolgáltatás Rimini 15 négyzetkilométeres területén belül érvényes, beleértve a tengerpartot és a belvárost is.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_elindult_az_eni_enjoy_automegoszto_programja_Riminiben.docx Letöltés