Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-06-29

Bővült a Tigáz okostelefon-alkalmazása

Új funkciókkal bővült a Tigáz okostelefon-alkalmazása; immár részletes számlainformációkat lehet kérni, továbbá letölthetjük, vagy akár be is fizethetjük az aktuális számlát. Az applikáció minden funkciója ingyenes.

Új funkciókkal bővítette 2013 novembere óta elérhető, rendkívül népszerű alkalmazását a Tigáz. A fejlesztésekkel a vállalat tovább egyszerűsíti fogyasztói ügyintézését, akik mostantól a diktálástól a számla megtekintésén át egészen a befizetésig mindent elintézhetnek az applikáció segítségével.

Az új funkciók:
- Részletes számlainformációk lekérdezése és megtekintése.
- Elektronikus számla letöltése PDF formátumban.
- Azonnali, online fizetés bankkártyával (gyorsfizetés).

Az alkalmazás felhasználói egyúttal azt is nyomon követhetik, rendezték-e már számláikat, mikor van a fizetési határidő, valamint online bankkártyás fizetéssel teljesített számláik könyvelése megtörtént-e már. Emellett értesítést kérhetnek arról, hogy mikor kell diktálniuk, ha új számla érkezik, vagy éppen el vannak maradva a befizetéssel.

A Tigáz okostelefon-alkalmazását eddig több mint 20 ezer alkalommal töltötték le, felhasználói értékelése pedig rendkívül pozitív. Utóbbi annak is köszönhető, hogy a gázszolgáltató a felhasználói visszajelzéseket figyelembe véve folyamatosan javítja, fejleszti az applikációt.

Az alkalmazás letölthető az App Store és Google Play áruházakból. Az új funkciók jelenleg Android rendszerű okoseszközökön érhetőek el, az iOs verzió frissítése hamarosan érkezik.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_Bovult_a_Tigaz_okostelefon_alkalmazasa_20150629.docx Letöltés