Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-02-25

Az Eni átmenetileg újraindítja a velencei krakkoló üzemet

Az Eni leányvállalata, a Versalis átmenetileg újraindítja az olaszországi Porto Marghera krakkoló (kémiai hőbontással foglalkozó) üzemet. Az telephely beindításával az Eni átmeneti segítséghez juttatja a Shell-t.

A Versalis, az Eni leányvállalata bejelentette a velencei Porto Marghera-i krakkoló üzem átmeneti újraindítását a Shell-lel kötött beszállítói megállapodás megkötését követően. A telephely újbóli üzembe helyezése februárban esedékes.

A döntés nem befolyásolja a Porto Marghera hosszú távú fenntarthatóságát garantáló fejlesztési stratégiát, melyről a memorandumot november 14-én írtak alá az érintett intézetek és szociális partnerek az olasz Gazdaságfejlesztési Minisztériumban. A logisztikai rendszer konszolidációja és a telephely fejlesztése is megerősítésre került, melyek célja egy új, bio-termékekre fókuszáló technológiai központ létrehozása az Elevance Renewable Sciences-szel közös partnerségben.

A Porto Marghera-i telephely átmeneti újraindítása bizonyosságot ad a Versalis technológiai és ipari kapacitásairól, valamint izgalmas kihívásokat nyújt a vállalatnak úgy, hogy az általános működést nem zavarja meg.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_Az_Eni_atmenetileg_ujrainditja_a_velencei_krakkolo_uzemet_20150225.docx Letöltés