Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-02-17

A Tigáz Ruban d'Honneur elismerést kapott az European Business Awards-on

A Tigáz Csoport Ruban d’Honneur elismerést kapott az European Business Awards-on, és ezzel egyike a legjobb 10 európai nagyvállaltnak a környezeti- és vállalati fenntarthatóság kategóriában. A rangos kitüntetés a társaság évek óta tartó társadalmi felelősségvállalási programjának elismerése.

A „Nemzeti Bajnok” címet követően az ennél rangosabb Ruban d’Honneur elismerést is megkapta a Tigáz Csoport az European Business Awards (EBA) szakértőkből álló zsűrijétől a társaság sikeres társadalmi felelősségvállalási programjának méltánylásaként. A Tigáz így egyike annak a tíz európai nagyvállalatnak, amely megkapta eme elismerést idén a környezeti-és vállalati fenntarthatóság kategóriában.

A Tigáz Csoportot tavaly ősszel már Nemzeti Bajnoknak választotta az EBA nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűrije, azonban a verseny még nem ért véget, hiszen a továbbjutó vállalatok a Ruban d’Honneur címért is küzdöttek. A társaság továbbra is versenyben van, a Ruban d’Honneur díjazottak viadala a zsűri előtti bemutatkozással folytatódik.

A szakmai értékelés mellett február 24-én zárul a közönségszavazás első köre, majd az ez alapján továbbjutó jelöltek közül a második körös közönségszavazás keretében – ami március 3-tól április 16-ig tart - választják ki az európai közönségdíjas nyertest.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a European Business Awards szakértő zsűrije díjazta az évek óta tartó, munkatársaink önkéntes közreműködésével zajló „Összeköt az energia” társadalmi felelősségvállalási programot. Hisszük, hogy a program sok család, kisgyerek és rászoruló életét tette és teszi a jövőben is boldogabbá, ez a lehető legnagyobb elismerés. A helyi közösségek támogatása továbbra is a vállalat működésének középpontjában kell, hogy álljon” – mondta Száraz Gábor, a Tigáz külső kommunikációs vezetője.

A cégcsoport 2012-ben indította el „Összeköt az energia” társadalmi felelősségvállalási programját, amelynek célja országos, valamint helyi szervezetek segítése, és a helyi közösségek támogatása többek között adománygyűjtéssel, ételosztással, intézmény felújítással, valamint környezettudatosságra nevelő aktivitások életre hívásával.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_A_Tigaz_Ruban_d'Honneur_dijat_nyert_az_European_Business_Awardson_20150217.docx Letöltés