Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-03-30

A Tigáz is lekapcsolta a villanyt március 28-án

A Tigáz idén is részt vett a Föld Órája nemzetközi kezdeményezésben, amelynek keretében március 28-án 20:30 és 21:30 között a társaság telephelyein lekapcsolták a világítást, valamint mindazokat az elektromos eszközöket, amelyek nem létfontosságúak.

Idén is lekapcsolta a világítást a Tigáz Zrt. a Föld Órája program alkalmából. A nemzetközi kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a globális környezeti kihívásokra és a túlfogyasztás hatásaira. Ennek jegyében március 28-án a társaság több telephelyén is egy órán át sötétség honolt, és számos más elektromos berendezést is kikapcsoltak.

A Föld Órája a WWF által életre hívott, minden év márciusának utolsó szombatján megrendezésre kerülő nemzetközi esemény, melyben arra kérik a háztartásokat és a vállalkozásokat, hogy kapcsolják ki a nem létfontosságú lámpáikat és elektromos berendezéseiket egy órára, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a klímaváltozás elleni cselekvés szükségességére.

Kiemelten fontosnak tartjuk a környezettudatos gondolkodás népszerűsítését és a környezetre való odafigyelést, ezért idén is csatlakoztunk a Föld Órája kezdeményezéshez. Március 28-án 20:30 és 21:30 között több telephelyünkön lekapcsoltuk a világítást, a munkatársainkat pedig arra buzdítottuk, hogy otthon is vegyenek részt ebben a szimbolikus akcióban annak érdekében, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a környezetet veszélyeztető túlfogyasztásra és az emberi pazarlásra” – mondta Száraz Gábor, a társaság szóvivője.

A Tigáz életében nem számítanak ritka eseménynek a környezetbarát megmozdulások, hiszen a vállalat áprilisban egyébiránt olyan nemzetközi és hazai kezdeményezésekből veszi ki a részét, mint a TeSzedd és a Föld Napja.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_A_Tigaz_is_lekapcsolta_a_villanyt_marcius_28_an_20150330.docx Letöltés