Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2014-12-17

A Tigáz dolgozói együtt a rászorulókért

A Tigáz Csoport és dolgozói - a korábbi évekhez hasonlóan - idén hat hazai jótékonysági szervezet segítségével teszik boldogabbá a rászorulók karácsonyát. A Társaság 2 országos, valamint 2-2, az egyetemes szolgáltatási területén, illetve azon kívül működő alapítványt támogat az ünnepek alkalmából.

Az elmúlt két esztendő sikeres adománygyűjtéséhez hasonlóan a Tigáz idén 6 jótékonysági intézményt támogat, hogy szebbé varázsolja a rászorulók karácsonyát. A Társaság és dolgozói a nagycsaládosok, idősek és szűkölködők számára 5 millió forint értékben adományoznak tartós élelmiszereket, valamint tisztító- és tisztálkodási szereket. A dolgozói adománygyűjtésnek köszönhetően a vállalat játékokkal és ruhaneműkkel is szeretne örömet okozni a gyerekeknek és családjaiknak.

 „A Tigáz dolgozói idén is sokat segítettek a rászorulóknak. Az őszi nagyszabású óvodafelújítás után úgy gondoltuk, hogy a szeretet ünnepén együttes erővel ismét sokat tehetünk a nélkülözőkért. Munkatársaink november végétől a Tigáz telephelyein, ügyfélszolgálati irodáiban és területi központjaiban gyűjtötték adományaikat. Üzleti partnereink szavazással döntötték el, hogy a nekik szánt karácsonyi forrásból hova kerüljön az a támogatás, amit december 11-én juttattunk el 6 jótékonysági szervezethez. Igazán jó érzés volt látni, hogy milyen sok ruha, játék és alapvető élelmiszer gyűlt össze ebben az évben is”-nyilatkozta Száraz Gábor, a Tigáz Zrt. szóvivője.

A Tigáz és mintegy 1500 dolgozója 2012 óta minden évben adományokat gyűjt karácsonykor a rászorulók részére. Az elmúlt két évben a Társaság összesen 10 millió forint értékű élelmiszert, fogyasztási és tisztálkodási szert, valamint játékot és ruhaneműt juttatott el a rászorulóknak az alapítványok segítségével. Idén az adományok értéke további 5 millió forinttal nőtt.

A Tigáz az idei kezdeményezés során az alábbi jótékonysági szervezeteket támogatta:

  • Borostyánvirág Alapítvány (Kaposvár)
  • Debreceni Szegényeket Támogató Alapítvány (Debrecen)
  • Híd a Gyermekekért Alapítvány (Zalaegerszeg)
  • Lea Alapítvány (Érd)
  • Szent Erzsébet a Szegényekért Alapítvány (Budapest)
  •  Gyermekétkeztetési Alapítvány (Budapest)

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_A_Tigaz_dolgozoi_egyutt_a_raszorulokert_20141217.docx Letöltés

Galéria