Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2014-09-17

A Tigáz csoport nemzetközi CSR elismerésben részesült

Európa egyik legrangosabb üzleti pályázatán, a European Business Awards-on a Tigáz Csoport nemzeti jelöltként képviseli Magyarországot. A nemzetközi zsűri a társaságot a környezetvédelmi és vállalati fenntarthatóság kategóriában jelölte továbbjutóként.

Nemzeti jelöltnek választotta a Tigáz Csoportot a European Business Awards nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűrije. A kontinens egyik legjelentősebb független üzleti pályázatán a Társaság a környezetért és fenntarthatóságért kategóriában kapta a jelölést.

A vállalat a verseny következő szakaszában további 32 ország nemzeti bajnokaival mérkőzik meg a Ruban D'Honneur címért, melyet a zsűri szavazatai alapján immár nyolcadik éve ítélnek oda.

 „A Tigáz Csoportnál mindannyian rendkívül büszkék vagyunk az elismerésre. A European Business Awards évről évre olyan cégek munkáját ismeri el, akik nagy hangsúlyt fektetnek a helyi közösségek támogatására. A díj megerősít bennünket abban, hogy jó irányba haladunk, hogy számít, amit a közösségért teszünk.” - nyilatkozta Száraz Gábor, a Tigáz Zrt. kommunikációs vezetője.

A cégcsoport 2012-ben indította el társadalmi felelősségvállalási programját, amelynek célja országos, valamint helyi szervezetek segítése, és a helyi közösségek támogatása többek között adománygyűjtéssel, ételosztással, intézményfelújítással, valamint környezettudatosságra nevelő aktivitások éltre hívásával.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_Tigaz_Csoport_nemzetkozi_CSR_elismeres_20140918.docx Letöltés