Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2015-03-31

A Tigáz 45 számítógéppel segíti a rászoruló intézmények munkáját

Számítógépeket adományozott a Tigáz Zrt. az ország különböző régióiban működő rászoruló intézmények számára. A társaság immár ötödik éve segíti ilyen módon elsősorban oktatási és közintézmények munkáját. Idén közel 50 darab számítógép talált új gazdára, a támogatás összértéke pedig csaknem 1,5 millió forint, amelynek öt, szűkös költségvetésből gazdálkodó intézmény örülhetett.

Csaknem 1,5 millió forint értékben adott át számítástechnikai eszközöket idén márciusban a Tigáz Zrt. négy, a szolgáltatási területén működő intézménynek. A kezdeményezés immár ötödik éve tart, ezúttal egy óvoda, egy iskola, egy önkormányzat, valamint egy állatbarát egyesület örülhet az összesen 45 darab informatikai eszköznek.

Nem ez az első alkalom, hogy a vállalat jótékony célokra használja a cserére ítélt, de még tökéletesen működő számítástechnikai eszközeit. A Tigáz az elmúlt négy évben összesen több mint 4 millió forint értékben adományozott számítógépeket olyan szervezeteknek, melyek a szűkös költségvetésük miatt nem engedhetik meg maguknak az informatikai rendszerük fejlesztését.

„Társaságunk az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a rendelkezésére álló erőforrásokat úgy használja fel, hogy az a szolgáltatási területen élők helyzetét jobbá tegye. Kézenfekvő megoldás, hogy azokat az informatikai eszközöket, melyeket időnként nagyobb kapacitásúakra kell cserélnünk olyan szervezeteknek adjuk, melyeknek igazán szüksége van azokra”– mondta dr. Szilágyi Sándor, a Tigáz Zrt. informatikai vezetője.

A társaság adományaiból 2015-ben többek között a mezősasi Községi Önkormányzat, a hajdúszoboszlói Hőforrás úti Óvoda Gyerekeiért Alapítvány, a Kunkarcagi Állatvédő és Állatbarát Egyesület és a miskolci Nyitott Ajtó Baptista Általános Iskola részesült. A Tigáz Zrt. 2011 óta összesen több mint 260 számítógépet ajándékozott 27 olyan szervezetnek, melyek kiemelt társadalmi hasznossággal működnek.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_A_Tigaz_45_szamitogeppel_segit_20150331.docx Letöltés

Galéria