Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2014-11-10

Szén-monoxid jelzős csalók – visszaélés a Tigáz nevével

Ismét csalók jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik a vállalat megbízottjainak kiadva magukat szén-monoxid riasztó készülékek értékesítésével próbálják megkárosítani az ügyfeleket.

Tovább »

2014-10-29

Az Eni megegyezett a koreai állami gázvállalattal

Az Eni együttműködési megállapodást kötött a KOGAS koreai nemzeti gázvállalattal, melynek köszönhetően a két társaság számos szektorban megerősíti a kapcsolatait, legfőképp a kitermelési üzletágban és a cseppfolyós földgáz területén.

Tovább »

2014-10-27

350 tűzoltó továbbképzése kezdődött meg a Tigáz miskolci oktatóbázisán

Közel 350 tűzoltásvezető továbbképzése kezdődött meg a Tigáz Zrt. miskolci oktatóbázisán. A speciális képzés fontos segítséget jelent a Katasztrófavédelem számára a földgázzal kapcsolatos üzemzavari események kezelésében.

Tovább »

2014-10-20

Eni: Az Egyesült Államok és Norvégia is lehagyta az OPEC tagországokat

Az Eni közzétette a világ gáz- és olajpiacát vizsgáló tanulmányának 2013-as eredményeit. A beszámolóból kiderül, hogy míg az Egyesült Államok és Norvégia jelentős növekedést tudott felmutatni, addig az OPEC-országok stagnálást mutattak. Az európai termelési és fogyasztói válság tovább folytatódott.

Tovább »

2014-10-17

Az Eni vezérigazgatója találkozott a frissen kinevezett kazah energiaminiszterrel

Claudio Descalzi találkozott Vlagyimir Skolnikkal, Kazahsztán új energiaügyi miniszterével és Szauat Minbajevvel, a KazMunaiGaz állami olajvállalat igazgatótanácsának elnökével. A kazah fejlesztések kiemelten fontos részét képezik az olasz cégcsoport portfóliójának a jövőben is.

Tovább »

2014-10-07

Új értékesítési és marketingigazgató a Tigáznál

Idén szeptember elején kinevezték Dott. Mauro Rinaudo-t a Tigáz Értékesítési és Marketing igazgatójának. Az 54 éves szakember az Eni csoporttól érkezett a Tigázhoz. Pályafutása során széles körű szakmai tapasztalatokra tett szert a gázszektorban szerte Európában. Kinevezését követően az értékesítési és marketing szakterületet vezeti.

Tovább »

2014-10-06

Munkavállalói képzésének finanszírozására nyert Uniós támogatást a Tigáz-DSO Kft.

Munkavállalói képzésének finanszírozására nyert Uniós támogatást a Tigáz-DSO Kft. a TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0260 jelű pályázatban.

Tovább »

2014-09-25

100 önkéntes egy oviért Diósgyőrben

Új köntösbe öltözött a Miskolci Diósgyőri Óvoda Stadion Sport Tagóvoda épülete. A felújításban a Tigáz mintegy 100 önkéntese vett részt.

Tovább »

2014-09-17

A Tigáz csoport nemzetközi CSR elismerésben részesült

Európa egyik legrangosabb üzleti pályázatán, a European Business Awards-on a Tigáz Csoport nemzeti jelöltként képviseli Magyarországot. A nemzetközi zsűri a társaságot a környezetvédelmi és vállalati fenntarthatóság kategóriában jelölte továbbjutóként.

Tovább »

2014-09-12

Az Eni megerősíti stratégiai célkitűzéseit

Az Eni jövőbeni stratégiai célja a cash flow növelése, igazodva a folyamatosan csökkenő európai piachoz. Claudio Descalzi, az Eni vezérigazgatója Londonban ismertette a vállalat középtávú stratégiáját a pénzügyi közönséggel

Tovább »