Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2015-01-13

Az Eni eladta 20%-os részesedését a Déli Áramlat gázvezetékben

Az Eni megvált érdekeltségétől a Déli Áramlat gázvezeték megépítéséhez fűződő projektben. Az olasz cégcsoporttól a Gazprom vásárolta meg a South Stream Transport holdingvállalat 20%-os tulajdonrészét.

Tovább »

2015-01-12

Az Eni engedélyt kapott a horvátországi feltárásra

Az Eni a horvát állam pályázatán elnyert licensz alapján hamarosan megkezdheti a horvátországi feltárási munkálatokat az Adriai-tenger kilences blokkjában.

Tovább »

2015-01-09

2015. január 13-án hibaelhárítási munkálatok lesznek egy gázvezetéken, amely érinti Leányfalu és Szentendre gázellátását

2015. január 13-án 10.00-17.00 óra között hibaelhárítási munkálatok lesznek egy gázve-zetéken, amely érinti Leányfalu és Szentendre gázellátását! A hibaelhárítási munkálatok ideje alatt minél nagyobb mértékben korlátozni kell a gázfelhasználást.

Tovább »

2014-12-17

A Tigáz dolgozói együtt a rászorulókért

A Tigáz Csoport és dolgozói - a korábbi évekhez hasonlóan - idén hat hazai jótékonysági szervezet segítségével teszik boldogabbá a rászorulók karácsonyát. A Társaság 2 országos, valamint 2-2, az egyetemes szolgáltatási területén, illetve azon kívül működő alapítványt támogat az ünnepek alkalmából.

Tovább »

2014-12-16

A Tigáz ügyfeleinél biztonságban lesz az otthon melege az ünnepek alatt

A Tigáz Zrt. az év végi ünnepek ideje alatt, 2014. december 20-tól 2015. január 4-ig átmenetileg felfüggeszti a gázszolgáltatás lejárt számlatartozás miatti kikapcsolását lakossági ügyfeleinél.

Tovább »

2014-12-15

Újabb visszaélés a Tigáz nevével

Újabb csalók jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén. Novemberben szén-monoxid riasztó készülékeket próbáltak értékesíteni, most pedig műszaki biztonsági felülvizsgálat címén igyekeztek pénzt beszedni a Tigáz nevében. A csalók a Társaság megbízottjainak kiadva magukat próbálják megkárosítani az ügyfeleket.

Tovább »

2014-12-04

A Tigáz Zrt. a harmadik legjobb női munkahely Magyarországon

A Tigáz Zrt. harmadik helyezést ért el a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség „Legjobb Női Munkahely 2013” pályázatán a 250 főnél több munkavállalót foglalkoztató vállalatok kategóriájában. A díjat a munkavállalók és a vezetők által kitöltött anonim kérdőívek alapján ítélték oda.

Tovább »

2014-11-24

Közönségdíjat nyert az Eni szuperszámítógépe

Közönségdíjat kapott az Eni szuperszámítógépe a HPCwire idei versenyén. A szuperszámítógépekkel foglalkozó szaklap az Olvasók és Szerkesztők Éves Gáláján honorálta az olasz nagyvállalatot olaj- és gázipari számítógépek kategóriában.

Tovább »

2014-11-20

Kétszer is körbetekerték a földet a Tigáz munkatársai

Elképesztő eredményekkel zárult a júliustól október végéig tartó Tigáz Bringázz a Munkába program, melynek során a Társaság 215 dolgozója döntött úgy, hogy a gépjárművet kerékpárra cseréli egy nemes cél érdekében. A Tigáz cserében vállalta, hogy a megtett kilométerek alapján támogatja az Aranyág Alapítványt, mely így 1,2 millió forintos adományban részesült.

Tovább »

2014-11-13

Az Eni a legátláthatóbb vállalat a Transparency International szerint

Az Eni első helyezést ért el a Transparency International vállalati átláthatóságot vizsgáló éves felmérésében. A nemzetközi szervezet a korrupcióellenes programokat, a szervezeti átláthatóságot és a kulcsfontosságú pénzügyi információk teljes körű közzétételét vizsgálta.

Tovább »