Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2015-02-24

Az Eni két terület feltárására kapott engedélyt Norvégiában

Az Eni engedélyt kapott a norvég Energia és Petróleum Minisztériumtól a Barents-tengeren és az Északi-tengeren található lelőhelyek feltárására a 2014-es engedélyezési eljárások lezárását követően.

Tovább »

2015-02-23

Adományokat gyűjt a Tigáz a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat számára

Adománygyűjtésbe kezdett februárban a Tigáz Zrt. a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkájának további támogatásáért. A támogatási program keretében a Társaság nyolc-nyolc ügyfélszolgálatán és telephelyén várja fogyasztói, valamint dolgozói felajánlásait.

Tovább »

2015-02-19

Feljelentést tett a TIGÁZ az ismeretlen tettesek ellen

A TIGÁZ bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen. A magukat a Társaság szakembereinek álcázó vagy feltüntető személyek ezúttal több településen is a gázkészülékek flexibilis csatlakozó csöveinek kicserélésére próbáltak meg előleget beszedni a gyanútlan fogyasztóktól.

Tovább »

2015-02-18

Az Eni 15 évre szóló projektet írt alá Ghánában

Az Eni is aláírta azt a megállapodást a ghánai miniszterelnökkel és az energiaügyekért felelős miniszterrel, melynek hála az OTCP (Offshore Cape Three Point) projekt tovább folytatódhat. Az egyezség szerint Ghána hőerőművei 15 éven keresztül kapnak majd belföldi gázellátást.

Tovább »

2015-02-17

A Tigáz Ruban d'Honneur elismerést kapott az European Business Awards-on

A Tigáz Csoport Ruban d’Honneur elismerést kapott az European Business Awards-on, és ezzel egyike a legjobb 10 európai nagyvállaltnak a környezeti- és vállalati fenntarthatóság kategóriában. A rangos kitüntetés a társaság évek óta tartó társadalmi felelősségvállalási programjának elismerése.

Tovább »

2015-02-16

Ismét visszaélnek a Tigáz nevével, ezúttal Putnokon

Újabb ”trükkös szakemberek” jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik ezúttal Putnokon próbálnak gázkészülékek flexibilis csatlakozó csöveinek kicserélésére előleget beszedni a gyanútlan fogyasztóktól. A trükközők a Társaság megbízottjainak kiadva magukat próbálják megkárosítani az ügyfeleket.

Tovább »

2015-02-09

Az Eni sikereket ért el számos új területen Egyiptomban

Az Eni kimagasló eredményeket ért el az egyiptomi gáz- és olajmezők feltárásával és a kitermeléssel kapcsolatban. Az olasz energiavállalat három új területen is megkezdheti a kutatásokat.

Tovább »

2015-01-22

Az olajtársaságok várhatóan 10-13%-kal csökkentik beruházásaikat

Claudio Descalzi, az Eni elnök-vezérigazgatója tegnap úgy nyilatkozott a Világgazdasági Fórumon, Davosban, hogy az Eni S.p.A. 65-70 dolláros hordónkénti olajár mellett is képes jól teljesíteni.

Tovább »

2015-01-19

Az Eni hamarosan megkezdi a kitermelést Portugáliában

Az Eni hamarosan megkezdi a gáz- és olajkitermelést Portugáliában, miután megvásárolta három tengeri lelőhely 70%-os tulajdonrészét a Petrogaltól.

Tovább »

2015-01-15

Az Eni megkezdi a kitermelést Kongóban

Az Eni megkezdi a kitermelést Kongóban a Nené Marine tengeri mezőn, mindössze nyolc hónappal azután, hogy megszerezte a jogosultságot a területen való működésre. Az olajmező 17 kilométerre fekszik Kongó partjaitól.

Tovább »