Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2015-03-30

A Tigáz is lekapcsolta a villanyt március 28-án

A Tigáz idén is részt vett a Föld Órája nemzetközi kezdeményezésben, amelynek keretében március 28-án 20:30 és 21:30 között a társaság telephelyein lekapcsolták a világítást, valamint mindazokat az elektromos eszközöket, amelyek nem létfontosságúak.

Tovább »

2015-03-18

Az Eni ismét sikeres feltárási munkálatokat végzett Líbiában

Az Eni jelentős gáz és kondenzátum felfedezést tett a Líbiai-tengeren található Bahr Essalam South kutatási területen. Az olasz cégcsoport a feltárásra kijelölt Area D szektor 100%-os tulajdonosa és üzemeltetője az Eni North Africa BV leányvállalaton keresztül.

Tovább »

2015-03-05

Mostantól a Tigáz weboldalán is elérhető az elektronikus számla

A Tigáz Zrt. február 25-től bevezette saját elektronikus számlabemutatási és számlafizetési rendszerét, amelynek köszönhetően az ügyfelek sokkal rugalmasabban és kényelmesebben intézhetik ügyeiket a Tigáz weboldalán. A szolgáltatás ingyenesen elérhető.

Tovább »

2015-03-05

Az Eni három évvel tovább kutathat Angolában

Az Eni engedélyt kapott az angolai hatóságoktól arra, hogy három évvel tovább kutasson nyersanyagok után a 15/06-os blokkban. Az olasz energiavállalat által feltárás alatt álló terület 350 kilométerre fekszik az ország fővárosától, Luandától.

Tovább »

2015-03-05

A Tigáz Csoport számlázási rendszere megfelel az információbiztonsági követelményeknek

A Tigáz Zrt. és a Tigáz-DSO Kft. számlázási rendszere és azzal összefüggő alrendszereik megfelelnek az általános információbiztonsági zártsági követelményeknek.

Tovább »

2015-03-03

Az Eni megkezdi a kitermelést a Mexikói Öbölben

Az Eni hamarosan megkezdi a Louisiana partjaitól déli irányban 240 mérföldre fekvő, Mexikói-öbölbeli Lucius olajmező kitermelését. Az olasz vállalat 8,5%-os részesedéssel bír az Anadarko által vezetett projektben, és 30%-os tulajdonrésszel rendelkezik a közeli Hadrian South gázmezőben is.

Tovább »

2015-02-27

A Tigáz ügyfelei biztonságban érezhetik magukat

A Tigáz Zrt. mindent megtesz azoknak a fogyasztóinak, ügyfeleinek a megsegítéséért, akik a Buda-Cash brókerház és a kapcsolódó bankok jelenlegi hatósági vizsgálata miatt nem férnek hozzá a pénzükhöz, és ezért fizetési nehézségeik adódnak.

Tovább »

2015-02-26

Már a fogyasztók is figyelik a Tigáz nevével visszaélő csalókat

A magukat a Tigáz szakembereinek álcázó személyek ismét kötelező modernizálásra, valamint karbantartásra hivatkozva próbáltak meg előleget beszedni a társaság fogyasztóitól. A trükkös szakemberek ezúttal Tiszapalkonya és Oszlár településeken tűntek fel.

Tovább »

2015-02-25

Az Eni átmenetileg újraindítja a velencei krakkoló üzemet

Az Eni leányvállalata, a Versalis átmenetileg újraindítja az olaszországi Porto Marghera krakkoló (kémiai hőbontással foglalkozó) üzemet. Az telephely beindításával az Eni átmeneti segítséghez juttatja a Shell-t.

Tovább »

2015-02-25

Az Eni közzétette 2014-es eredményeit

Az Eni közzétette 2014. utolsó negyedévére, valamint teljes évére vonatkozó eredményeit.

Tovább »