Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2015-06-29

Bővült a Tigáz okostelefon-alkalmazása

Új funkciókkal bővült a Tigáz okostelefon-alkalmazása; immár részletes számlainformációkat lehet kérni, továbbá letölthetjük, vagy akár be is fizethetjük az aktuális számlát. Az applikáció minden funkciója ingyenes.

Tovább »

2015-06-18

100 önkéntes a gödöllői Palotakerti oviért

A nyár érkeztével kívül-belül megszépült a Palotakerti Óvoda Gödöllőn. A felújításban a Tigáz közel 100 önkéntese vett részt, akik nemcsak az épület festésében és parkettázásában segítettek, de a gyerekek nagy örömére az udvar is megújult, ráadásul az ovi új eszközökkel is gazdagodott.

Tovább »

2015-06-16

A Tigáz Zrt. kérelmezi egyetemes gázszolgáltatói engedélyének visszavonását

A Tigáz Zrt. hivatalos kérelemmel fordult a Magyar Energetikai- és Közmű-szabályozási Hivatalhoz, hogy vonja vissza a Tigáz Zrt. egyetemes gázszolgáltatói engedélyét.

Tovább »

2015-06-04

Társadalmi felelősségvállalási díjat kapott az Eni

Az Eni érdemelte ki az idei évben a nagy múltú nemzetközi szervezet, a Külpolitikai Egyesület Társadalmi Felelősségvállalás Díját. A tekintélyes elismerést Claudio Descalzi, az Eni vezérigazgatója vette át.

Tovább »

2015-06-04

A sokszínű munkahelyek nagykövete: a Tigáz

„Sokszínű Szervezet” díjat kapott a Tigáz, mely az mtd Tanácsadó Kft. által kiírt pályázaton végzett a TOP10-ben. A munkahelyi esélyegyenlőséget támogató Tigáz Csoport a konferencián útjára indított Sokszínűségi Charta személyes aláírásával a kezdeményezés nagykövete is lett.

Tovább »

2015-05-20

Az Eni továbbra is segíti az energia elérését Afrikában

Az Eni részt vesz a „Hozzáférés az energiához Afrikában” címet viselő milánói szemináriumon, melyet a World Access to Modern Energy (WAME – Hozzáférés a Modern Energiához a Világban) szervez. Az eseményen az „Összefogás az Afrikai fejlesztési kihívások érdekében” című rendezvény egyik előadója Roberto Casula, az Eni fejlesztési, üzemeltetési és technológiáért felelős igazgatója lesz.

Tovább »

2015-05-12

Az Eni az afrikai országok hivatalos partnere a fenntarthatósági kezdeményezések terén

Az Eni lesz az afrikai országok hivatalos partnere a fenntarthatósági kezdeményezések terén a 2015-ös Expo Milano során. A május 1. és október 31. között Olaszországban megrendezett világkiállítást a legnagyobb élelmezéssel kapcsolatos eseményként tartják számon.

Tovább »

2015-04-16

Tájékoztató a Tigáz Zrt. 2014-es eredményéről

Fabrizio Dassogno, a Tigáz Csoport magyarországi elnöke vezetésével tartotta meg 2015. április 16-án éves rendes közgyűlését a Tigáz Zrt, melyen elfogadták a Társaság éves beszámolóját. A jelentésből kiderül, hogy a gázszolgáltató 2014-es működési eredménye (EBIT) -4,9 milliárd forint, míg a tárgyévi nettó veszteség 14,8 milliárd forint.

Tovább »

2015-04-03

Az Eni folytatja mianmari tevékenységét

Az Eni termelés-megosztási szerződéseket írt alá Mianmarban két nyílt vízi blokk feltérképezésére. Az MD-2 és MD-4 blokkokat érintő megállapodásokat Nay Pyi Taw, Mianmar energiaminiszterének jelenlétében írták alá.

Tovább »

2015-03-31

A Tigáz 45 számítógéppel segíti a rászoruló intézmények munkáját

Számítógépeket adományozott a Tigáz Zrt. az ország különböző régióiban működő rászoruló intézmények számára. A társaság immár ötödik éve segíti ilyen módon elsősorban oktatási és közintézmények munkáját. Idén közel 50 darab számítógép talált új gazdára, a támogatás összértéke pedig csaknem 1,5 millió forint, amelynek öt, szűkös költségvetésből gazdálkodó intézmény örülhetett.

Tovább »