Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2016-03-25

Az Eni újabb sikeres felfedezéseket tett Egyiptomban

Az Eni sikeres fúrást hajtott végre Egyiptomban az Abu Madi West gázmezőn, valamint befejezte a Zohr felfedezés első lehatároló kútjának kiépítését is.

Tovább »

2016-03-22

Az Eni három olaj- és földgáztelepet létesít a Zubair mezőn

Az Eni és a Kogas bejelentette, hogy új generációs olaj-, földgáz- valamint vízkezelő telepeket létesítenek az Irak déli részén fekvő Zubair mezőn.

Tovább »

2016-03-17

Engedélyezték az Eni mozambiki kitermelési tervét

Az Eni bejelentette, hogy a mozambiki kormány miniszteri tanácsa áldását adta a délkelet-afrikai ország partjai mellett felfedezett Coral földgázmező kitermelési tervének első szakaszára, amely körülbelül 140 milliárd köbméternyi földgázt érint.

Tovább »

2016-03-11

Az Eni megkapta a kitermelési engedélyt a Zohr gázmezőre

Jóváhagyta az egyiptomi olajipari minisztérium az Egas döntését, amely megadja a Zohr gázmezőn történő kitermelési engedélyt az Eninek.

Tovább »

2016-03-08

Bio-gumit állított elő cukorból az Eni

A teljesen megújuló energiaforrásból származó bio-butadién gyártása sikeresen a kísérleti szakaszba lépett – jelentette be az Eni-hez tartozó polimer és elasztomer gyártó Versalis és a biotechnológiai megoldások éllovasa, a Genomatica.

Tovább »

2016-02-25

Értékesítésre került a TIGÁZ szabadpiaci portfóliója

A Tigáz és a Magyar Áramszolgáltató Kft. (MÁSZ) megegyezett a Tigáz magyarországi szabadpiaci gázportfóliójának átvételéről.

Tovább »

2016-01-28

Újra megjelentek a „gázos” csalók Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében

A magukat a TIGÁZ szakembereinek álcázó személyek ismét kötelező modernizálásra, valamint karbantartásra hivatkozva próbálnak meg előleget beszedni a Társaság fogyasztóitól. A Tigáz fogyasztóinak visszajelzése alapján a csalók Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyékben jelentek meg.

Tovább »

2016-01-19

Itt az Eni környezetbarát üzemanyaga!

Az Eni kifejlesztette új, környezetbarát üzemanyagát, amelynek összetevői - az Ecofining™ technológiának köszönhetően - 15%-ban megújuló anyagokból származnak.

Tovább »

2016-01-12

Tigáz Zrt.: Értesítés Távszámla szolgáltatás megszűnéséről

A Tigáz Zrt. értesíti a Távszámlát igénybe vevő ügyfeleit, hogy a Magyar Telekom 2016. április 8-tól megszünteti elektronikus számlabemutatási szolgáltatását. A Távszámla megszűnését követően az érintettek rendelkezésre áll a Tigáz e-számla szolgáltatása.

Tovább »

2015-12-17

Biztonságban lesz az otthon melege a Tigáz ügyfeleinél az ünnepek alatt

A Tigáz Zrt. átmenetileg felfüggeszti a gázszolgáltatás lejárt számlatartozás miatti kikapcsolását lakossági ügyfeleinél az év végi ünnepek ideje alatt, 2015. december 21-től 2016. január 3-ig.

Tovább »