Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2016-07-06

A Tigáz több tucat önkéntese segített Nagyhódos lakosainak

23 Tigáz dolgozó ajánlotta fel segítségét az alig több mint 100 fő lakosságú Nagyhódosnak, ahol az elmúlt hetek természeti csapásai sok idős és szegénységben élő ember otthonában okoztak súlyos károkat. A gázszolgáltató önkéntesei július 1-jén az egész napot azzal töltötték, hogy több épületnél újrarakják a teniszlabda nagyságú jég által szitává lyuggatott tetőcserepeket.

Tovább »

2016-07-01

Jobb körülmények között tanulhatnak a diákok Hajdúszoboszlón

Megújult a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskola külső és belső környezete, így a diákok ősszel már egy szebb, barátságosabb épületben kezdhetik az új tanévet. Az intézmény részleges felújítsa a Tigáz Csoport és csaknem 80 önkéntes dolgozójának, valamint további 19 önkéntes tanár, szülő munkájának köszönhetően valósult meg.

Tovább »

2016-06-22

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Tigáz megköszöni a jogkövető magatartást tanúsító több mint 1 millió ügyfelének, hogy számláikat határidőre és pontosan fizetik meg, és egyúttal felkéri a pár tízezer szerződésüket megszegő és fizetési késedelembe eső ügyfeleit (pl. vállalkozások, szerződő hatóságok) a jogkövető magatartás szem előtt tartására!

Tovább »

2016-05-27

Az Eni célja az emissziócsökkentés

Az Eni nagy lépést tett a klímaváltozás elleni harc felé, mely során egy, a hagyományos tevékenységei és a megújuló energiaforrásokból származó energiákat összekötő, új integrációs modellt hozott létre.

Tovább »

2016-04-21

Összeköt az energia - Ételosztó nap a rászorulókért Berettyóújfaluban

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete a Tigáz Csoporttal karöltve ételosztó napot szervezett a rászorulókért Berettyóújfaluban. A program keretében a gázszolgáltató önkénteseinek segítségével több mint 300 adag ételt osztottak szét a nehéz életkörülmények között élő embereknek.

Tovább »

2016-04-20

Tájékoztató a Tigáz 2015. évi eredményéről

Fabrizio Dassogno, a Tigáz Csoport magyarországi elnöke vezetésével tartotta meg 2016. április 19-én éves rendes közgyűlését a Tigáz Csoport, melyen elfogadták a Tigáz Zrt. és a Tigáz Csoport éves beszámolóját.

Tovább »

2016-04-13

Az Eni megkezdheti a kutatásokat Marokkóban

Az Eni farm-out megállapodást kötött a Chariot Oil & Gas vállalattal, amely négy, Marokkó partjaitól északra fekvő nyíltvízi gázmező kutatási engedélyét tartalmazza. A megállapodás érvénybe lépéséhez már csak a marokkói hatóságok és a jelenlegi partnerek jóváhagyása hiányzik.

Tovább »

2016-04-07

Az Eni új kutatási engedélyt kapott Ghánában

Az Eni megkapta a kutatási engedélyt a Ghána partjaitól nem messze, a Tano-medencében fekvő Cape Three Points Block 4 elnevezésű mezőre, így a vállalat tovább erősítheti jelenlétét a Nyugat-afrikai ország területén.

Tovább »

2016-04-04

Az Eni megkezdi a kitermelést a norvég Goliat mezőn

Az Eni elindítja a kitermelést a Hammerfest-től 85 km-re fekvő Goliat mezőn, Norvégia partjaitól nem messze, a Barents-tenger jégtől mentes területén.

Tovább »

2016-03-30

Az Eni hivatalosan is eladta Saipem részesedését

Hivatalosan is lezárult az Eni és a Saipem adásvételi szerződése.

Tovább »