Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2012-12-14

Eni a fenntartható fejlődésért

Hajdúszoboszló, 2012. december 14. - Az olasz székhelyű, magyar érdekeltséggel is bíró Eni energiaforrások tekintetében igen nagy hangsúlyt fektet a fenntartható működés kialakítására, amelynek két fő mozzanata valósult meg 2012 novemberében. A Cégcsoport nem csak egy saját fejlesztésű, új technológiákon alapuló napenergia állomás prototípusát nyitotta meg Rómában, hanem az Energiát Fekete-Afrikának projekt keretein belül felelős szerepet vállalt a fekete-afrikai országok energiaügyeiért is.

Tovább »

2012-12-10

Biztonságban lesz karácsonykor az otthon melege a Tigáz ügyfeleinél

Hajdúszoboszló, 2012. december 10. - A Tigáz Zrt. az év végi ünnepek ideje alatt, 2012. december 21-től 2013. január 2-ig átmenetileg felfüggeszti lakossági ügyfeleinél a gázszolgáltatás lejárt tartozás miatti kikapcsolását.

Tovább »

2012-12-06

Karácsonykor beteg gyerekek is részt vesznek az „Összeköt az Energia” programban

Az általános iskolákban már jól ismert és népszerű „Összeköt az Energia” elnevezésű program idén karácsonykor több észak-kelet magyarországi kórház gyermekosztályára, valamint anya- és gyermekotthonokba látogat el, hogy az intézmények lakói is játékos formában tanulhassanak az energiatudatosságról.

Tovább »

2012-12-04

Naponta 800-1 000 ügyfél kíván csatlakozni a Tigáz hűségprogramjához

A Tigáz 2012 tavaszán indította útjára hűségprogramját. A legnagyobb hazai vezetékes gázszolgáltató kezdeményezésére az Eni Hungária Zrt., az Unicredit Bank, valamint a Vodafone és egyéb cégek összefogása után ma már közel kétszázötven elfogadóhelyen élhetnek a kedvezményes vásárlás lehetőségével a szolgáltató ügyfelei. Közülük eddig csaknem 40 000-en igényelték a hűségkártyát.

Tovább »

2012-10-05

Kollektív Szerződés módosítása a Tigáz Csoportnál

Az új Munka Törvénykönyve számos változást hozott a munkaügyi szabályokban, ami szükségessé tette a Tigáz Csoport hatályos Kollektív Szerződésének módosítását.

Tovább »

2012-10-05

Eni hírek

350 km-re északra a legnépesebb pakisztáni várostól, Karacsitól jelentős gázmezőt fedezett fel az Eni, Ve-lencében pedig a „Környezetbarát Finomító” program részeként újszerű, kiváló minőségű bioüzemanyag termelő „bio-finomítóvá” alakítja át a velencei létesítményét.

Tovább »

2012-09-13

FOLYAMATOS BIZTONSÁG - EGYMILLIÓ FÖLDGÁZFOGYASZTÓNAK

A Tigáz DSO Kft. tizenegy megye ezernél is több településén gondoskodik a lakosság gázellátásáról a nap 24 órájában. Emellett Afrika partvonalával vetekedő hosszúságú gázvezeték-rendszert tart fenn és üzemeltet, ami nagyon alapos szervezést és precíz munkavégzést igénylő feladat.

Tovább »

2012-08-22

Zsindelyes Fesztivál: minőségi hazaival erősít a TIGÁZ

A TIGÁZ 2012 májusában indította el hűségprogramját, olyan meghatározó partnerekkel, mint a Vodafone, Unicredit Bank és az Agip. A kezdeményezés új elemeként a Gázszolgáltató 2012. augusztus 22-én sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Zsindelyes Kereskedőház Kft.-vel közös, egyedi, minőségi pálinkaterméket bocsát ki a VI. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztiválon.

Tovább »

2012-07-30

Nyáron is energiatakarékosságra nevel a Tigáz

Túl van a második tanéven az Összeköt az energia program, amely 2010 októbere óta a Tigáz Zrt. szolgáltatási területén élő általános iskolásokkal ismerteti meg a környezettudatos gondolkodás alapjait. Olyan hasznos tippeket igyekeznek kreatív és játékos módszerekkel megtanítani, amelyekkel némi odafigyeléssel és esetleg csekély befektetéssel jelentős mennyiségű pénzt és főleg energiát takaríthatnak meg a családok. Segítségükkel akár megspórolható az energia fogyasztás 30%-a is.

Tovább »

2012-07-17

Példátlan szolgáltatói összefogás - Hat energiaszolgáltató indított közös kampányt a tudatos energiafogyasztásért

Legyen Ön is tudatos energiafogyasztó! névvel indított kampányt a hat nagy gáz és villany szolgáltató az energiahatékonyság növelése érdekében, a Magyar Energia Hivatal szakmai támogatása mellett. Az összefogás eddig példa nélküli: Magyarországon először készítenek közös kampányt a piacon egymás versenytársaiként fellépő szolgáltatók. A kampány célja a fogyasztói magatartás megváltoztatása. A kampány arca Erős Antónia, az RTL Klub Híradójának népszerű műsorvezetője.

Tovább »