Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2013-03-26

Madárvédő fóliákat helyez ki a TIGÁZ telephelyeinek ablakaira

A TIGÁZ Zrt. madárvédő fóliákat helyez ki telephelyeinek ablakfelületeire, megelőzendő az üvegnek csapódó madarak pusztulását.

Tovább »

2013-03-14

Eni sikerek a vietnámi, mozambiki és orosz piacon

Az Eni Csoport újabb megállapodást kötött a vietnámi állami olajtársasággal, a PetroVietnammal, emellett pedig Oroszország legnagyobb olajtermelőjével, a Rosneft-tel is stratégiai szerződést írt alá. A Cégcsoport sikeres üzleti tevékenységét további földgázmező feltárásával folytatta Mozambikban.

Tovább »

2013-03-12

A fogyasztók megtévesztésére hívja fel a figyelmet a TIGÁZ

A TIGÁZ Zrt. nevében, magukat a Társaság szakembereinek valló csalók szén-monoxid riasztó készülékek értékesítésével próbálják megkárosítani a fogyasztókat. A TIGÁZ Zrt. ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy munkatársaik soha, semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére vagy átadására, valamint nem árusítanak szén-monoxid riasztó készülékeket.

Tovább »

2013-03-06

Életmentő eszköz megvásárlásához segítette hozzá a Tigáz a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot

Az ünnepélyes átadó közben az egység újabb riasztást kapott A TIGÁZ Zrt. 500.000 forinttal támogatja a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány működését. Ezzel az összeggel a Társaság egy olyan életmentő készülék megvásárlásához járul hozzá, amellyel a mentők már a helyszínen diagnosztizálhatják a szén-monoxid-mérgezés tüneteit.

Tovább »

2013-02-22

Új olajmező feltárása mellett folytatja a gázkitermelést az Eni Afrikában

Az olasz székhelyű Eni Csoport új olajmezőt fedezett fel az egyiptomi Nyugati sivatagban, emellett pedig folytatja a gázkitermelést Algériában.

Tovább »

2013-02-15

Vietnámmal és Ciprussal is szerződést kötött az Eni

Az olasz székhelyű Eni Csoport ázsiai szerepét tovább erősíti a PetroVietnam nemzeti olajtársasággal megkötött, a helyi és nemzetközi üzleti lehetőségek fejlesztését célzó szerződése, míg a koreai Kogas-szal közösen létrehozott konzorcium jogán három nyílt tengeri blokkot szerzett Cipruson a vállalat.

Tovább »

2013-02-07

Sikeres fúrásokat végzett az Eni Ghánában

Az olasz székhelyű Eni Csoport miután Líbiában újrakezdte szárazföldi kutatófúrásait, valamint Mozambikban új gázlelőhelyeket fedezett fel, eredményesen zárta Ghánában a Tano-medencében található Sankofa East nyílt tengeri mezőn végzett első kutatófúrásait is. Afrika mellett azonban Ázsiában is komoly szerephez jut a Cégcsoport, Japán és Dél-Korea cseppfolyós földgázt vásárol az Eni-től.

Tovább »

2013-01-29

Februártól a posta munkatársai olvassák le a TIGÁZ mérőóráit

Együttműködési megállapodást kötött a TIGÁZ Csoport és a Magyar Posta Zrt., amelynek értelmében 2013. február 1-jétől postai munkatársak végzik a gázmérők leolvasását a TIGÁZ szolgáltatási területén.

Tovább »

2013-01-17

Mozambikban új gázlelőhelyeket, Líbiában olajmezőt tár fel az Eni

Hajdúszoboszló, 2013. január 17. – Az olasz székhelyű Eni Csoport - miután a Fenntartható Fejlődési Szolgáltatáshálózat felelősnek jelölte a fekete-afrikai országok energiaügyeiért - bejelentette, hogy Mozambikban gázlelőhelyeket fedezett fel, míg Líbiában újrakezdi szárazföldi kutatófúrásait.

Tovább »

2012-12-21

A Tigáz dolgozói adományokkal segítik a rászorulókat karácsonykor

A Tigáz 1600 dolgozója és a szakszervezet által gyűjtött ajándékokkal 3 országos és további 8, a Társaság szolgáltatási területén működő jótékonysági szervezetet támogat karácsonykor.

Tovább »