Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2013-07-05

Új Eni-távlatok nyíltak meg a norvég, orosz és venezuelai piacon

Hajdúszoboszló, 2013. július 5. – Négy új kutatási engedélyt kapott Norvégiában az Eni, míg az olasz cégcsoport elnöke a venezuelai elnökkel és szakminiszterrel tárgyalt a korábban feltárt gázmezőket érintő programokról. Emellett a vállalat az orosz Rosneft-tel közös nyilatkozatot írt alá a környezet és a biodiverzitás védelméről, valamint szerződést kötött az orosz part menti blokkok fejlesztéséről is. Ezen túl részt vett azon a brüsszeli találkozón, amelyen 8 európai energiavállalat képviselői

Tovább »

2013-06-26

Számlázási közlemény!

Számlázási közlemény!

Tovább »

2013-06-19

Az AC Milan nyert Debrecenben

Az AC Milan korosztályos csapata bizonyult a legjobbnak az „Olasz Kultúra Éve Magyarországon” rendezvénysorozat keretében tartott I. Olasz - Magyar Barátság Futball Tornán.

Tovább »

2013-06-14

+1°C-kal 125 család 4 évi energiafelhasználása takarítható meg!

A környezettudatos gondolkodás jegyében június 17-től ismét nyakkendő és zakó nélkül jár(hat)nak munkahelyükre az Eni és így a Tigáz dolgozói is.

Tovább »

2013-05-31

Nem várt eredményeket hoztak az Eni mozambiki mérései

A mozambiki gázmezőn végzett felmérések felülmúlták a várt eredményeket, Pakisztánban pedig újabb szárazföldi gázmezőt fedezett fel az Eni.

Tovább »

2013-05-03

Bio-alapú butadién gáz előállításáról írt alá egyezményt a Versalis és a Genomatica

Az Eni-hez tartozó Versalis petrolkémiai vállalat és az amerikai vegyipari vállalat, a Genomatica közös fejlesztési és engedélyeztetési egyezményt írt alá bio-alapú butadién előállításáról.

Tovább »

2013-04-19

Megkezdte az Eni az olajkitermelést Angolában és Venezuelában, a Mexikói-öbölben pedig nyílt vízi blokkot szerzett

Az Eni által 40%-ban tulajdonolt PetroJunín megkezdte az olajkitermelést Venezuelában, az Angolában újonnan felfedezett kilencedik olajmező feltárása mellett. Az olasz cégcsoport az USA-ban is sikeres, öt nyílt vízi blokkot szerzett a Mexikói-öbölben.

Tovább »

2013-04-12

Próbaállomásokat épít ki az Eni az elektromos autók feltöltési lehetőségeinek tesztelésére

Szándéknyilatkozatot írt alá az olasz áramszolgáltató vállalat, az Enel és az Eni. Az egyezmény célja egy olyan kísérleti program kifejlesztése, amely az elektromos autók feltöltési lehetőségeinek tesztelését teszi lehetővé.

Tovább »

2013-04-05

Fehér csekkel érkeznek a Tigáz számlák

A Magyar Posta Zrt. és a Tigáz komplex megállapodásának eredményeként az energiaszolgáltató 1.2 millió ügyfele kapja kézhez április hónapban gázszámlája mellé a Magyar Posta Zrt. által bevezetett fehér csekket.

Tovább »

2013-04-04

Hamis biztonsági matricákat kínálnak csalók a TIGÁZ fogyasztói számára

Felhasználási helyek ellenőrzése során hamis biztonsági matricákat talált a TIGÁZ egyes gázmérőkön. A Társaság ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy óvakodjanak az ilyen matricákat kínáló csalóktól.

Tovább »