Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2013-10-30

Az Eni az első a korrupcióellenes programok átláthatósága terén

Az Eni első helyezést ért el az olasz cégek korrupcióellenes programjainak átláthatóságát mérő felmérésben. A kutatást a Transparency International Olaszország végezte az olasz cégek átláthatóságát és korrupcióellenes tevékenységét érintő vállalati jelentések alapján.

Tovább »

2013-10-10

„Összefogás” a helyi közösségekért

A Tigáz Zrt. a társadalmi felelősségvállalás jegyében elindította „Összefogás” elnevezésű projektjét, amelynek célja helyi közösségek támogatása oktatási-, szociális- és kulturális intézmények részleges- vagy teljes felújítása révén. A program részeként a debreceni Tócóskerti Óvoda, valamint Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye Családok Átmeneti Otthona is megújult.

Tovább »

2013-10-07

Eni elismerések a fenntarthatóság jegyében

Az Eni a korábbi évekhez hasonlóan, idén is felkerült a fontos fenntarthatósági indexek - az FTSE4 Good Index és a Dow Jones Fenntarthatósági Index – listájára. A rangsorban való szereplés a vállalat fenntarthatósági teljesítményének elismerését jelenti.

Tovább »

2013-10-01

Nemzetközi események révén bővül az Eni térkép

Több fontos esemény erősítette a közelmúltban az Eni nemzetközi kapcsolatait. A Deutsche Bankkal közösen szervezett, „Nők az Üzletben és a Társadalomban - Határokon Átkelve” című konferencián a nők üzleti és társadalmi szerepének erősítésére helyezték a hangsúlyt, míg a kazahsztáni Kashagan mezőn az olajkitermelés megkezdését ünnepelték.

Tovább »

2013-09-27

Közeledik a fűtési szezon

A tél közeledtével újra megkezdődik a fűtési szezon. A TIGÁZ azt javasolja a fogyasztóknak, hogy a kifogástalan szolgáltatás érdekében még a hideg beállta előtt gondolják végig, milyen teendőkkel kell szembenézniük; mi az, amit maguk is elvégezhetnek, és miben szükséges szakemberek segítségét igénybe venni.

Tovább »

2013-09-19

Már 66 ezren igényeltek Tigáz hűségkártyát

A Tigáz 2012 tavaszán indította útjára hűségprogramját; 2012 májusa óta 66 ezer kártyaigénylés érkezett a legnagyobb hazai vezetékes gázszolgáltatóhoz. A Társaság kezdeményezésére az Eni Hungária Zrt., az Unicredit Bank és egyéb cégek összefogása után az ügyfelek ma már több mint 250 elfogadóhelyen élhetnek a kedvezményes vásárlás lehetőségével.

Tovább »

2013-09-02

Erősebbre fűzte afrikai kapcsolatait az Eni

Paolo Scaroni, az Eni vezérigazgatója több afrikai ország vezetőjével találkozott az elmúlt hetekben. A tárgyalássorozat egyik legfontosabb helyszíne a Kongói Köztársaság volt, ahol jelentős mennyiségű gázt és nyersolajat is talált az olasz cégcsoport, míg Algériában a gazdasági kapcsolatokról és a további együttműködésekről szóltak a megbeszélések.

Tovább »

2013-08-29

Levegőbe emelkedett a Tigáz

Jól szerepelt a 13. Debrecen Kupa Nemzetközi Hőlégballonversenyen az Tigáz hőlégballonjának csapata. A szabályoknak megfelelően nem feltétlen a sebesség, hanem a pontosság és a manőverezési képesség volt a mérvadó. A kiélezett küzdelemben a Komódi Gábor vezette team végül a középmezőnyben, a 8. helyen landolt.

Tovább »

2013-08-02

Eni fejlesztések az iraki és orosz piacon

Az iraki Zubair olajmező fejlesztését célozta meg az Eni a South Oil Company-vel és az Iraki Olajminisztériummal korábban megkötött szolgáltatói szerződés kiegészítésével, emellett a Rosneft-tel közösen szeizmikus méréseket indít a Barents-tenger Oroszországhoz tartozó részén. Cipruson és Togóban a jövőbeni lehetőségekről tárgyalt Paolo Scaroni, az olasz cégcsoport elnöke.

Tovább »

2013-07-18

Gázszerelő igazolványának azonnali visszavonását kezdeményezte a Tigáz

Egy debreceni, a Tigáz-DSO Kft. ellátási területén rendszeresen biztonsági felülvizsgálatot végző, szolgáltatótól független gázszerelő igazolványának azonnali visszavonását kezdeményezte a Tigáz a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatalnál.

Tovább »