Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2014-02-21

Az Eni jelentős felfedezést tett Kongó partjainál

Az Eni kutató fúrásai során új felfedezést tett. Az olajvállalat jelentős mennyiségű földgáz- és olajbázisra talált Kongó partjai közelében.

Tovább »

2014-02-04

Égési kötszer beszerzését támogatta a Tigáz

A TIGÁZ Zrt. 500.000 forinttal támogatta a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány működését. Az adománynak köszönhetően a Társaság életmentő, égési kötszerek éves készletének beszerzéséhez járult hozzá.

Tovább »

2014-01-21

MagyarBrands-díjas a Tigáz

MagyarBrands-díjas lett a Tigáz Zrt. a Superbrands Magyarország által negyedszer meghirdetett pályázat üzleti márka kategóriájában.

Tovább »

2014-01-17

Ügyfélszolgálati alkalmazás a Tigáztól

A fogyasztók számára könnyebb ügyintézés támogatására a Tigáz Zrt. elkészítette a Tigáz alkalmazást, mellyel mind az általános ügyintézés, mind pedig az aktuális feladatok egyszerűen végrehajthatók. Az okoseszközökre fejlesztett applikációt Android és iOS rendszerekre ingyenesen lehet letölteni a Google Play és AppStore áruházakból.

Tovább »

2014-01-15

Költségracionalizálásról döntött a Tigáz

A fogyasztók további magas szintű kiszolgálásának, valamint az ellátásbiztonság fenntartásának érdekében a Tigáz Zrt. a társaság költségeinek racionalizálásáról hozott döntést, mely érinti a vállalat iskolaprogramját is.

Tovább »

2014-01-10

Felhívás

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Tigáz-DSO Kft. 2014. január 31-ig meghosszabbítja az 1981. január 1-je előtt, vagy ismeretlen időpontban üzembe helyezett felhasználói berendezések 19/2012. (VII. 20.) NGM rendelet szerinti kötelező műszaki-biztonsági felülvizsgálatára vonatkozó megrendelések befogadásának határidejét.

Tovább »

2013-12-18

Tigáz adományok a boldogabb karácsonyért

A Tigáz Zrt. az elmúlt évhez hasonlóan idén is 7 hazai jótékonysági szervezetnek nyújt segítő kezet azért, hogy boldogabbá tegye a rászorulók karácsonyát. A Társaság tartós élelmiszerekkel, valamint tisztító- és tisztálkodási szerekkel támogatja az intézményeket mintegy 5,5 millió forint értékben, emellett játékokkal és ruhaneműkkel segíti az alapítványokat a dolgozói adománygyűjtésnek köszönhetően.

Tovább »

2013-12-13

Biztonságban lesz az otthon melege a Tigáz ügyfeleinél az ünnepek alatt

A Tigáz Zrt. az év végi ünnepek ideje alatt, 2013. december 21-től 2014. január 5-ig átmenetileg felfüggeszti lakossági ügyfeleinél a gázszolgáltatás lejárt tartozás miatti kikapcsolását.

Tovább »

2013-11-14

Az Eni megnyitotta a világ legfejlettebb zöld adatközpontját

Alig több mint két évvel az alapkőletétel után az Eni megnyitotta új, zöld adatközpontját, az olaszországi Ferrera Erbognone-ben. A létesítmény egyik fő célja, hogy jelentősen csökkentse a szennyezőanyag kibocsátást az IT szolgáltatások terén.

Tovább »

2013-11-11

A TOP 10 között a Tigáz a Transparency International Magyarország által végzett felmérésben

A TOP10 között végzett a Tigáz Zrt. a Transparency International Magyarország által végzett, 16 szektorban, összesen félszáz, hazánkban működő nagyvállalat jelentéstételének átláthatóságát mérő felmérésben.

Tovább »