Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2014-06-24

Díjnetes kattintással is fizethetnek mostantól a Tigáz ügyfelei

Június 24-től a Tigáz Zrt. ügyfelei is választhatják a dijnet.hu internetes számlafizetést díjaik rendezésére. Az ország területének mintegy egyharmadán egyetemes földgázelosztási és gázszolgáltatási tevékenységet végző Tigáz csatlakozásával a dijnet.hu-n közel 1,2 millió új felhasználó számára válik elérhetővé a kényelmes, biztonságos és ingyenes online számlafizetés.

Tovább »

2014-06-11

Új olaj és gázfelfedezések a Barents-tengeren és Mozambik partjai mellett

Az Eni a Statoil norvég állami olajvállalattal közösen végzett kutatási projektje során új olaj- és gázmezőt fedezett fel a Barents-tengeren. Emellett az olasz társaság sikeresen feltérképezte az Agulha felfedezést Mozambik partjainál.

Tovább »

2014-06-06

Új vezérigazgató az Eni élén

Új vezérigazgatót választott az Eni igazgatótanácsa. Claudio Descalzi Paolo Scaronit váltja az olasz vállalat élén.

Tovább »

2014-05-30

A Tigáz Csoport megállapodást kötött a szakszervezetekkel

A munkavállalók új keresetszintjéről állapodott meg a Tigáz Csoport a Gázszakmai Szakszervezetekkel.

Tovább »

2014-05-28

Eni és Gazprom megállapodás a gázellátási feltételek felülvizsgálatáról

Alekszej Miller, a Gazprom és Claudio Descalzi, az Eni vezérigazgatója közös egyezményt írt alá a gázellátási szerződések feltételeinek felülvizsgálatáról. A megállapodás szerint az ellátási árak csökkennek, valamint az árindexálásban is lényeges változás várható a piaci körülményekhez való teljes igazodás érdekében.

Tovább »

2014-05-08

LNG töltőállomást nyit a tehergépkocsiknak az Eni Olaszországban

Az Eni megnyitotta Piacenzában Olaszország első nehéz tehergépkocsiknak szánt cseppfolyós földgáz (LNG) töltőállomását.

Tovább »

2014-04-30

Eni válaszok a gázpiaci- és nemzetközi változásokra

A változó gázpiaci- és nemzetközi helyzetre reagálva az Eni tárgyalásokat kezdeményezett a Statoil-lal a hosszú távú gázszerződések feltételeinek módosításáról, valamint Jurij Prodan, ukrán energetikai miniszterrel az ország könnyebb földgáz-hozzáférhetőségének biztosításáról.

Tovább »

2014-04-16

Tájékoztató a Tigáz Zrt. 2013-as eredményéről

A 2014. április 16-án Fabrizio Dassogno úr elnöklésével – a budapesti Corinthia Szállóban - megtartott éves rendes közgyűlésen a Társaság elfogadta az Éves beszámolót. A Társaság üzemi eredménye -16,08 milliárdforint, míg a tárgyévi nettó veszteség 35,85 milliárd forint.

Tovább »

2014-02-28

Az Eni és a Statoil előszerződést köt a hosszú távú gázszerződések feltételeinek módosításáról

Az Eni és a Statoil norvég olajvállalat előszerződést írt alá a hosszú távú gázszerződések feltételeinek módosításáról, amelyek többek között az árazásra és a mennyiségre vonatkoznak.

Tovább »

2014-02-21

Csalók a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén

Ismét csalók jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik a vállalat munkatársainak kiadva magukat szén-monoxid riasztó készülékek értékesítésével próbálják megkárosítani az ügyfeleket.

Tovább »