Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

« Vissza a főoldalra

2014-09-25

100 önkéntes egy oviért Diósgyőrben

Új köntösbe öltözött a Miskolci Diósgyőri Óvoda Stadion Sport Tagóvoda épülete. A felújításban a Tigáz mintegy 100 önkéntese vett részt.

100 önkéntes, közel 2000 m2 felújított fal- és padlófelület, 1 teljes nap és határtalan segíteni akarás. A Tigáz Csoport révén idén is megújult egy gyermekintézmény.

A dolgos kezeknek köszönhetően a Miskolci Diósgyőri Óvoda Stadion Sport Tagóvoda épülete új köntösbe öltözött. A segíteni vágyók azon túl, hogy kifestették az ovi minden helységét, és kicserélték a bejárati ajtókat, számos modern bútorral, berendezési tárggyal, valamint hasznos felszerelésekkel varázsolták korszerűvé és otthonossá a kicsik birodalmát. A felújított oviban a Tigáz révén a régi kiságyakat újakra cserélték, valamint helyet kapott az intézményben többek között egy új számítógép, mikrohullámú sütő, mosogatógép és több szőnyeg is.

A felújított óvoda, amely 100 kisgyermek számára jelenti a második otthont, elsődleges feladatának tartja a gyerekek mozgásigényének kielégítését, valamint a harmonikus és összerendezett mozgásfejlesztést. A Tigáz ezért kiemelten fontosnak tartotta egy speciális ún. mozgáskotta, komplex fejlesztő játék eszközrendszereinek biztosítását, amelynek hála az apróságok játékosan sajátíthatják el a legfontosabb mozgásmintákat és készségeket.

„A Tigáz révén egy szebb és komfortosabb környezetben foglalkozhatunk ovisainkkal a minőségi munkára koncentrálva, átlépve a nehézségeken, amire a támogatás nélkül, önerőből nem nyílt volna lehetőségünk. Külön hálával tartozunk a társaság munkatársainak, akik időt és energiát nem kímélve, áldozatos munkájukkal járultak hozzá óvodánk megszépüléséhez.” – nyilatkozta Machán Jánosné, intézményvezető.

További információ kérhető

kommunikacio@tigaz.hu

 

A sajtóközlemény letölthető formában (.doc)

  • Sajtokozlemeny_100_onkentes_egy_oviert_Diosgyorben_20140925.docx Letöltés

Galéria