Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

2014-09-10

Az Eni rendkívüli sikereket ért el Texasban, Egyiptomban, Gabonban és Mianmarban

Világszerte több helyen sikeres felfedező fúrásokat végzett az Eni a nyár folyamán. Olyan, ásványkincsekben gazdag területeken sikerült kísérleti gáz- és olajkitermelést végezni, mint Texas, Egyiptom és Gabon. A felfedezések eredményeként három milliárd hordónyi kőolaj és földgáz jövőbeni kitermelésére nyílt lehetőség.

Tovább »

2014-08-07

Az Eni három új kutatási engedélyt adott ki a Sonatrachnak Algériában

Az Eni három új kutatási engedélyt adott ki az algériai Sonatrachnak. A hozzájárulások alapján az Eni mint üzemeltető felhatalmazást ad az állami olajvállalatnak, hogy kutatásokat végezzen Dél-Algériában, a Timimoun és az Oued Mya medencékben.

Tovább »

2014-08-04

Elindult az Eni „Enjoy” autómegosztó programja Riminiben

Az Eni elindította „Enjoy” elnevezésű autómegosztó programját az olaszországi Riminiben, amelynek révén a város lakosai és turistái számára merőben új autóbérlési rendszer vált elérhetővé.

Tovább »

2014-07-30

Az Eni beindította új szuperszámítógép (HPC) rendszerét

Az Eni beüzemelte az ipari olaj és gáz tevékenységek legnagyobb és energiatakarékossági szempontból leghatékonyabb szuperszámítógépét, amely a vállalat második legfontosabb HPC (High Performanced Computing System) rendszere.

Tovább »

2014-07-14

Kiosztották a 2014-es Eni-díjakat

Az Eni Award 2014 díjátadó ünnepségén az olasz nagyvállalat ismét díjazta a leginnovatívabb energetikai és környezeti technológiákat.

Tovább »

2014-07-09

Hatékonyabban kezelhetőek a gázrobbanások – évente 500 szakember továbbképzését biztosítja a Tigáz

A Tigáz 2013-ban példaértékű demonstrációs tanpályát és műszaki oktatóbázist hozott létre Miskolcon. A létesítmény célja az ellátásbiztonság növelése a TIGÁZ és a szolgáltatási tevékenységet végző vállalkozások szakembereinek technológiai, munkabiztonsági és tűzvédelmi ismeretei fejlesztése révén. Az elmúlt, közel egy évben több mint ötszázan vettek részt továbbképzésen.

Tovább »

2014-07-07

Stratégiai megállapodást kötött az Eni a KazMunayGas-szal, valamint a kínai állami CNOOC olajtársasággal

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az Eni vezérigazgatója, Claudio Descalzi, valamint a KazMunayGas (KMG) igazgatótanácsának elnöke, Szauat Minbajev. Az olasz vállalat emellett új, termelés-megosztási szerződést kötött a kínai állami CNOOC olajtársasággal a Dél-kínai tengeren, egy Hainan-sziget partjainál fekvő blokk feltérképezéséről.

Tovább »

2014-07-02

Most már a Tigázon keresztül is megóvhatja otthonát

Magyarországon a lakosság 15%-a rendelkezik lakás asszisztencia biztosítással. Az otthoni vészhelyzetek megelőzése esetenként egészségünk és testi épségünk megóvását jelentheti, ha időben érkezik a segítség. Erre kínálnak megoldást non-stop elérhetőséggel és minősített szakemberekkel az asszisztencia szolgáltatások, amelyek akár közműszolgáltatókon keresztül is igénybe vehetők.

Tovább »

2014-07-01

Vöröskereszt ételosztó nap a rászorulókért

A Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete a Tigáz Zrt.-vel karöltve ételosztó napot szervezett Miskolcon a rászorulókért. A program keretében több mint 500 adag ételt osztottak szét.

Tovább »

2014-06-27

Munkavállalói képzésének finanszírozására nyert Uniós támogatást a Tigáz Zrt.

Munkavállalói képzésének finanszírozására nyert Uniós támogatást a Tigáz Zrt. a TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0278 jelű pályázatban.

Tovább »